×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αμαλία Κάτζου και Βαγγέλης Γιακουμής κάνουν… Open με τα κοκόρια


    Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Αμαλία Κάτζου και Βαγγέλης Γιακουμής κάνουν… Open με τα κοκόρια


Έτσι κάνουν σύσκεψη η Αμαλία Κάτζου και ο Βαγγέλης Γιακουμής για την πρωινή εκπομπή που θα ξεκινήσει στο Open από τις 22 Οκτωβρίου. Αστειευόμαστε. Είναι φωτογραφία σκηνής από το τρέιλερ και λείπει ο… κόκορας. Όσοι δείτε το τρέιλερ θα καταλάβετε.

Ανάμεσά τους ο κόκορας που θα γίνει σήμα κατατεθέν στην πρωινή ενημέρωση. Όλες οι ενημερωτικές εκπομπές ξεκινούν μετά τον… κόκορα. Εκτός από την εκπομπή του Open.

Με το που θα πέφτει το σήμα της εκπομπής θα ξυπνάει και το… έγινες πτηνό. Ξεκινούν πολύ νωρίς. Στις 05:30. Ναι. Τόσο νωρίς.

Στον ύπνο όχι μόνο τον ανταγωνισμό, αλλά και τα κοκόρια. Η ενημέρωση δεν σταματάει ποτέ. Αυτός είναι ο σκοπός τους. Να έχουν την έγκαιρη και σωστή ενημέρωση πριν καν ξημερώσει.

Πριν καλά-καλά σηκωθούν από το κρεβάτι οι ανταγωνιστές.  Αφήστε που θα προλαβαίνουν και τα θέματα επικαιρότητας. 05:30 το ξημέρωμα θα βγαίνουν στον αέρα… Μεγάλη υπόθεση.

Και επειδή έχουμε δει ότι ένα καλό να γίνει ακολουθούν όλοι, σε όλες τις ζώνες τηλεθέασης. Γι’ αυτόν τον λόγο ξεκίνησαν οι διεργασίες και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς για το πώς θα αντιμετωπίσουν τον τυφώνα Κάτζου και τον κυκλώνα Γιακουμή.

Μόλις φανούν τα πρώτα νούμερα ή τα πρώτα αποκλειστικά θα «τρέξουν» θυμηθείτε το. Τόσο η Αμαλία Κάτζου όσο και ο Βαγγέλης Γιακουμής είναι ΡΕΠΟΡΤΕΡ. Τρέχουν για τα θέματά τους. Δεν θα περιμένουν. Η ιδέα να ξεκινούν τόσο πρωί σίγουρα προήλθε από τον ευρηματικό και πάντα σοβαρό Δημήτρη Μιχαλέλη.

Ο δημοσιογράφος που ανέλαβε να πάει παραπέρα την ενημέρωση του σταθμού. Πολλοί λένε ότι θα είναι το νέο Mega. Άλλοι μάλιστα λένε ότι στη δημοπρασία θα «χτυπήσουν» και το όνομα. Αλλά δεν το πιστεύω.

Όπως και να είναι, το Open πριν καλά-καλά ξεκινήσει έχει δημιουργήσει φοβίες. Άγχος. Και στο πεδίο μάχης για την τηλεθέαση, το τρέιλερ της εκπομπής δείχνει ότι θα υπάρχει «ανταγωνισμός» και στις ιδέες. Το τρέιλερ πάντως, με τον κόκορα να δίνει την έναρξη, θεωρείται ευρηματικό.

Δείτε το εδώ:

https://youtu.be/KX-1sNZBfxI

Οι δυο δημοσιογράφοι ανέλαβαν ένα πολύ δύσκολο έργο: να πιάνουν στον ύπνο τον ανταγωνισμό. Το ξαναγράφω διότι είναι ένα  ρίσκο όπως και να το δει κανείς. Αλλά να ξεκινάει τόσο νωρίς μια ενημερωτική εκπομπή δείχνει πως  δεν δειλιάζουν. Τολμούν. Και οι δυο έχουν αποδείξει από την πορεία τους πως δεν είχαν θέμα.

Η Αμαλία έχει έτοιμο το πρώτο αποκλειστικό. Μπήκε στον καταυλισμό της Μόριας στη Λέσβο. Είναι σκυλί στη δουλειά. Δεν είναι η παρουσιάστρια που φοβάται πως θα τσαλακωθεί. Χρησιμοποιεί εκφράσεις απλές, κατανοητές. Γι’ αυτό και κέρδισε πολλούς πόντους  στο κανάλι. Έφευγε από το γραφείο για να βγάλει live έξω από το Μαξίμου. Έχει πηγές χρήσιμες και ουσιαστικές.

Θα προσδώσουν το κάτι παραπάνω. Παράδειγμα θέλετε; Τι θα κάνει ο «ανταγωνισμός» όταν θα ακούσει είδηση βγαλμένη πουρνό-πουρνό; Θα τρομάξει, θα ξυπνήσει απότομα. Αυτό ετοιμάζει η Κάτζου.

Ο Βαγγέλης Γιακουμής σαν διδυμάκι της θα είναι. Ταιριάζουν. Είναι το ίδιο δουλευταράς και απλό παιδί. Δεν το έπαιξε ποτέ παντογνώστης. Δεν διαφήμιζε τα ρεπορτάζ του. Σεμνός. Γι’ αυτούς τους λόγους θα πετύχουν. Είναι βάρβαρο το πρωινό ξύπνημα, αλλά… θαρραλέο. Εάν τα υπόλοιπα κανάλια ακολουθήσουν αυτό το εγχείρημα θα έχουμε έναν πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτικό χειμώνα.

Οι ειδήσεις δεν σταματούν ούτε τον Αύγουστο πλέον, όποτε το να τολμήσουν να πιάσουν στον ύπνο τον ανταγωνισμό δείχνει ότι είναι έτοιμοι και οι δυο για τα δύσκολα.


Τελευταία Νέα