×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Το Greek Next Top Model και η καταγγελία για… κρεβάτι!


Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Το Greek Next Top Model και η καταγγελία για… κρεβάτι!


Μια απίστευτη καταγγελία έκανε μοντέλο από την Κύπρο που δεν πέρασε απο το GNTM. Ο λόγος για την Αναστασία Βανέλη που κατάγεται από τη Λεμεσό και ασχολείται χρόνια με το μόντελιγκ. Η ίδια πέρα από τη μόδα, ασχολείται και με το μακιγιάζ, ενώ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, θα τη δείτε να μεταμορφώνεται και να φωτογραφίζεται με μοναδικά concept.

Η όμορφη Αναστασία ωστόσο, θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της στα δοκιμαστικά που έγιναν στην Κύπρο, για μια θέση στο Greeces Next Top Model.

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο youtube, το εντυπωσιακό μοντέλο, θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της, ενώ κατάγγειλε πως δεν πέρασε στην επόμενη φάση επειδή δεν πέρασε από το κρεβάτι ανθρώπου της παραγωγής!

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της, αφού πέρασε στην επόμενη φάση, στα castings στην Αθήνα, ένας υπεύθυνος της παραγωγής της ζήτησε να συναντηθούν το βράδυ και όταν αυτή το αρνήθηκε, τότε την έκοψε.

Δες το απόσπασμα με την καταγγελία του μοντέλου:

https://www.youtube.com/watch?v=lAWdxekaoKo&feature=youtu.be

Θα απαντήσουν άραγε από την παραγωγή του καναλιού σε αυτή την καταγγελία; Ίσως να θεωρούν πως η νεαρή επειδή δεν πέρασε σκέφθηκε να τους κατηγορήσει… Είναι κι αυτό ένα σενάριο…

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras