VIRAL

Ασύλληπτο: Διαρρήκτης για γέλια αποκοιμήθηκε σε σπίτι αστυνομικού (vid)

Ένας διαρρήκτης έγραψε...ιστορία καθώς «τρύπωσε» σε σπίτι αστυνομικού για να κλέψει και τελικά τον πήρε ο ύπνος. Τον ξύπνησε η αστυνομία.

Ασύλληπτο: Διαρρήκτης για γέλια αποκοιμήθηκε σε σπίτι αστυνομικού (vid)
Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ένας διαρρήκτης έγραψε…ιστορία καθώς «τρύπωσε» σε σπίτι αστυνομικού για να κλέψει και τελικά τον πήρε ο ύπνος. Τον ξύπνησε η αστυνομία.

Ένας…κουρασμένος όπως αποδείχτηκε διαρρήκτης «μπούκαρε» σε ένα σπίτι για να κλέψει και τον πήρε ο ύπνος. Τον ξύπνησε ο ιδιοκτήτης που ήταν αστυνομικός!

Χιλιάδες περιστατικά κλοπής συμβαίνουν καθημερινά στην Ινδία και σε άλλα μέρη του κόσμου. Μερικοί κλέφτες παραμένουν…αιώνια στο προσκήνιο λόγω των περίεργων συνηθειών τους.

Στην Ταϊλάνδη, είδε το «φως» της δημοσιότητας μια υπόθεση κλοπής, η οποία προκαλεί γέλια. Ένας 22χρονος κλέφτης από την επαρχία που ονομάζεται Pachaboon μπήκε σε σπίτι για να κλέψει. Τελικά…βολεύτηκε από τη ζεστή ατμόσφαιρα, το μαλακό στρώμα και το ερκοντίσιον και είπε να πάρει έναν… υπνάκο.

Το πρωί, όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είδε τον κλέφτη να κοιμάται στο δωμάτιο, έμεινε «κάγκελο». Το ακόμα πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι το σπίτι που μπήκε ήταν ενός αστυνομικού.

Όταν ο ιδιοκτήτης και η αστυνομία τον ξυπνούν, συνειδητοποιεί ότι έχει συλληφθεί από την αστυνομία, καθώς τον είχε πάρει ο ύπνος.

Πρόσφατα συνέβη παρόμοιο περιστατικό στην Άντρα Πραντές. Ο κλέφτης αποκοιμήθηκε και όταν ο ιδιοκτήτης άκουσε τον ήχο του ροχαλητού το πρωί κάλεσε την αστυνομία και συνέλαβε τον κλέφτη.

Netflix: Έκανε εγχείρηση ανοιχτού εγκεφάλου βλέποντας «Bridgerton»!

Έπος: Γδύθηκε για να αποδείξει ότι είναι πατριώτης (vid)

Exit mobile version