VIRAL

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κεράτωσε την Τζορτζίνα με αυτή;

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κεράτωσε την Τζορτζίνα με διάσημο και πληθωρικό μοντέλο του Instagram; Τη λένε Γκεόργκι Λάγια και η ίδια υποστηρίζει πως πέρασε ένα ονειρικό βράδυ στο δωμάτιο του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από πρόσκληση του ίδου του Πορτογάλου. Η Γεκόργκι Λάγια είναι σταρ του Instagram και έκανε έναν ισχυρισμό που προκάλεσε σεισμό στην οικογένεια Ρονάλντο. Σύμφωνα...

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κεράτωσε την Τζορτζίνα με αυτή;
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κεράτωσε την Τζορτζίνα με διάσημο και πληθωρικό μοντέλο του Instagram;

Τη λένε Γκεόργκι Λάγια και η ίδια υποστηρίζει πως πέρασε ένα ονειρικό βράδυ στο δωμάτιο του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από πρόσκληση του ίδου του Πορτογάλου.

Η Γεκόργκι Λάγια είναι σταρ του Instagram και έκανε έναν ισχυρισμό που προκάλεσε σεισμό στην οικογένεια Ρονάλντο.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Πορτογάλος την κάλεσε στο δωμάτιό του, όπου και πέρασαν το βράδυ, όταν γνωρίστηκαν την στιγμή που το μοντέλο είχε πάει να βγάλει σέλφι με παίκτες της εθνικής Πορτογαλίας.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως δεν μπορούσε να αρνηθεί στον Κριστιάνο Ρονάλντο την πρόσκληση, αφού όπως είπε σαγινεύτηκε από τη φήμη του.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κεράτωσε την Τζορτζίνα με αυτή;

Η απάντηση στον ισχυρισμό του πληθωρικού μοντέλου από τη Βενεζουέλα ήρθε από τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου, ο οποίος χαρακτήρισε τον ισχυρισμό της Λάγια ως «συκοφαντικό».

Η Λάγια απλά απάντησε με μία δημοσίευσή της στον λογαριασμό της στο Instagram πως… η απάντηση του Ρονάλντο την προκαλεί γέλιο.

Για το θέμα παντως δεν έχει πάρει ακόμα θέση η Τζορτζίνα, η σύντροφος του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, η οποία δεν… είναι και από τους πιο ήρεμους ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Γέμισαν κάμπιες τα πάντα – Απόκοσμες εικόνες – Φοβούνται να βγάλουν τα παιδιά τους

Χάζεψαν με το ελληνικό υποβρύχιο Πιπίνος οι Τούρκοι σε άσκηση του ΝΑΤΟ – Είδαν από τι γλύτωσαν

Exit mobile version