VIRAL

Μαρμίτα: Έξαλλος ο «φρουρός» με την αποβολή του Κουρμπέλη στην Τρίπολη: «Φοράς και το περιβραχιόνιο!»

Δεν μπορούσε να πιστέψει στην «ανόητη» αποβολή του Δημήτρη Κουρμπέλη στην Τρίπολης γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού «Φρουρός» στην εκπομπή «Μαρμίτα».

Μαρμίτα: «Έξαλλος» ο γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού, «φρουρός» με την αποβολή του Κουρμπέλη στην Τρίπολη: «Φοράς και το περιβραχιόνιο!».
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με τον δικό του τρόπο έζησε την οδυνηρή ήττα με 0-1 που γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον Αστέρα Τρίπολης ο «Φρουρός». Ο γνωστός οπαδός των «πράσινων» βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής Μαρμίτα και… εξερράγη όταν ο αρχηγός της ομάδας του Δημήτρης Κουρμπέλης αποβλήθηκε.

Μαζί του ο Βασίλης Χατζηνάκος (Αρειανός) και ο Μάριος Ασλαμάς (Ηρακλειδέας) σχολίαζαν όπως κάνουν κάθε φορά τα παιχνίδια της ημέρας και οι αντιδράσεις τους είναι χαρακτηριστικές όταν σημειώθηκε η αποβολή, αλλά και το γκολ του Αστέρα.

Παράλληλα το κανάλι Sureal TV, έφτιαξε ένα επικό βιντεάκι πάλι από την ίδια εκπομπή στο οποίο o «φρουρός» ξεσπάει και γιατί ο Παναθηναϊκός δεν ενισχύθηκε  όπως έπρεπε στις μεταγραφές, αλλά και γιατί δεν υπάρχει η σωστή, επικοδομητική κριτική από τους ρεπόρτερ του τριφυλλιού.

Μαρμίτα: Δείτε παρακάτω τα δύο βίντεο

 

 

Exit mobile version