VIRAL

Ο πιο γλυκός πατέρας για τα φετινά Χριστούγεννα!

Ο Χαλ Βόγκαν δικαιούται σίγουρα το βραβείο του πιο γλυκού πατέρα για το 2018, καθώς για να μη νιώθει μόνη της η κόρη του η οποία είναι αεροσυνοδός ανήμερα των Χριστουγέννων, αποφάσισε να ταξιδέψει μαζί της για τις δύο μέρες που εκείνη θα δούλευε! Η συγκεκριμένη ιστορία έγινε viral όταν την ανέβασε στον λογαριασμό του...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Χαλ Βόγκαν δικαιούται σίγουρα το βραβείο του πιο γλυκού πατέρα για το 2018, καθώς για να μη νιώθει μόνη της η κόρη του η οποία είναι αεροσυνοδός ανήμερα των Χριστουγέννων, αποφάσισε να ταξιδέψει μαζί της για τις δύο μέρες που εκείνη θα δούλευε!

Η συγκεκριμένη ιστορία έγινε viral όταν την ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook ένας από τους επιβάτες σε ένα από τα δρομολόγια του αεροπλάνου, ο Μάικ Λεβάι.

Ο 31χρονος Μάικ έγραψε στον λογαριασμό του:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να κάθομαι μαζί με τον Χαλ στην πτήση μου για το σπίτι. Η κόρη του, Πίρς, είναι η αεροσυνοδός μας που έπρεπε να εργαστεί την ημέρα των Χριστουγέννων. Ο Χαλ αποφάσισε να περάσει αυτές τις μέρες μαζί της. Έτσι, θα πετάξει μαζι της σε όλες τις πτήσεις που θα κάνει αυτές τις δύο μέρες που θα δουλεύει η κόρη του. Τι απίθανος πατέρας. Εύχομαι και στους δύο σας Καλά Χριστούγεννα».

Έκρηξη με τραυματίες στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι (vids)

Exit mobile version