Πήγε να… ξεκολλήσει το κεφάλι νικήτριας σε διαγωνισμό ομορφιάς άλλη νικήτρια


Διονύσης Αντωνέλλος

Πήγε να… ξεκολλήσει το κεφάλι νικήτριας σε διαγωνισμό ομορφιάς άλλη νικήτρια


Πήγε να… ξεκολλήσει το κεφάλι νικήτριας σε διαγωνισμό ομορφιάς άλλη νικήτρια όταν της έβγαλε το στέμμα από τα μαλλιά πολύ βίαια.

Μάλιστα η νικητής του διαγωνισμού ομορφιάς στη Σρι Λάνκα αναφέρει ότι υπέφερε από τραυματισμούς, αφού η κορώνα της τραβήχθηκε απότομα.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου φαίνεται η miss World Caroline Jurie να αφαιρεί το στέμμα της νικήτριας για να το βάλει στην δεύτερη αναπληρωματική επειδή η νικήτρια είχε πάρει διαζύγιο, πράγμα που απαγορεύονταν στους κανονισμούς του διαγωνισμού.

Η νικήτρια, που εκδιώχθηκε και από την σκηνή, θα διεκδικήσει δυναμικά το… δίκιο της αφού υποστηρίζει πως δεν έχει πάρει διαζύγιο και πως έχει έγγραφα που το αποδεικνύουν.

Η Pushpika De Silva υποστήριξε ότι υπέστη «τραυματισμούς στο κρανίο» της όταν miss World Caroline Jurie «άρπαξε» το στέμμα της.

«Καθώς το γράφω αυτό, λέω υπεύθυνα ότι δεν είμαι διαζευγμένη γυναίκα», έγραψε σε μια δήλωση της η De Silva. «Εάν είμαι διαζευγμένη, τους προκαλώ να υποβάλουν τα έγγραφα του διαζυγίου μου», υπογράμμισε, γράφει το people.com.

Διαβάστε επίσης:

Stranger Things: Η σεζόν 4 θα είναι η πιο τρομακτική προειδοποιεί ηθοποιός

Αδερφός Γκιγκς: «Η γυναίκα μου με απάτησε με εννέα παίκτες εκτός από τον αδερφό μου!»

Πήγε να… ξεκολλήσει το κεφάλι νικήτριας σε διαγωνισμό ομορφιάς άλλη νικήτρια

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras