100.000 δολάρια προσφέρει η εταιρεία εμφιαλωμένου νερού Vitaminwater, σε εκείνον που θα καταφέρει να αντέξει ένα χρόνο χωρίς κινητό tablet ή οποιαδήποτε άλλη έξυπνη συσκευή.

Πρόκειται για ένα διαγωνισμό και ένα κοινωνικό πείραμα ταυτόχρονα που σκοπό έχει να δείξει το πόσο εξαρτημένοι είμαστε όλοι από τις συσκευές μας.

Ο τρόπος για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό αυτόν είναι αρκετά απλός το δύσκολο θα είναι να συγκρατηθείς και να μην τσεκάρεις καμία συσκευή.

Αποτέλεσμα εικόνας για vitamin water

το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μοιραστείτε μια φωτογραφία στο Twitter ή το Instagram, δείχνοντας «τι θα κάνατε αντί για σκρολάρισμα» με τα hashtags #nophoneforayear και #contest έως τις 8 Ιανουαρίου, λέει η Vitaminwater στην ιστοσελίδα της.

Φυσικά θα υπάρχουν κριτές οι οποίοι θα καθορίσουν ποια συμμετοχή είναι η πιο αστεία, πιο πρωτότυπη κ.λπ., και ο νικητής θα κληθεί να περάσει ένα ολόκληρο έτος χωρίς smartphone.

Αν τα καταφέρει και το αποδείξει – η Vitaminwater λέει ότι θα χρησιμοποιηθεί ένας ανιχνευτής ψεύδους – θα κερδίσει και 100.000 δολάρια.

Εσύ μπορείς να τα καταφέρεις;