VIRAL

Viral σε όλο τον πλανήτη: Το ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου (video)

Viral: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα πανέμορφο βίντεο που δείχνει την δύση του ηλίου από την πανέμορφη Μύκονο. Άλλωστε, οι Κυκλάδες είναι… ξακουστές για τις τρομερές εικόνες που δημιουργεί αυτό το… φαινόμενο. Μάλιστα, τα προηγούμενα χρόνια, χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονταν τα νησιά του Αιγαίου για να απολαύσουν και το ηλιοβασίλεμα. Πλέον, η...

Συντάκτης: Γρηγόρης Κεντητός Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Viral: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα πανέμορφο βίντεο που δείχνει την δύση του ηλίου από την πανέμορφη Μύκονο.

Άλλωστε, οι Κυκλάδες είναι… ξακουστές για τις τρομερές εικόνες που δημιουργεί αυτό το… φαινόμενο. Μάλιστα, τα προηγούμενα χρόνια, χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονταν τα νησιά του Αιγαίου για να απολαύσουν και το ηλιοβασίλεμα.

Πλέον, η κατάσταση σ’ όλον τον κόσμο είναι περίεργη και η καθημερινότητα έχει αλλάξει άρδην, ελέω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Ωστόσο, εκατομμύρια θεατές έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ή να παρακολουθήσουν και πάλι το χρυσό ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου, μέσω του βίντεο του «Mykonos Live TV», το οποίο έχει γίνει viral.

Δείτε το βίντεο

Exit mobile version