ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός με λιακάδα και ζέστη την Τετάρτη (7/6), αλλά και λίγες περιοχές που θα βρέξει – Ποιες είναι αυτές (vid)

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη (7/6) από το Εθνικό Αστεροσκοπείο.

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη 7Ιουνίου 2023 από το Εθνικό Αστεροσκοπείο. Αίθριος γενικά, αλλά και τοπικές βροχές.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σταθεροποιείται σε καλοκαιρινά επίπεδα ο καιρός σιγά σιγά και σύμφωνα με όσα προβλέπει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών για την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 θα έχουμε λιακάδα, ζέστη και χαμηλής έντασης ανέμων, σχεδόν σε όλη τη χώρα. Πάντως δεν θα λείψουν και κάποιες βροχές, σε μερικές περιοχές.

Πιο συγκεκριμένα ο καιρός αναμένεται αίθριος γενικά, με αραιές νεφώσεις, παροδικά πιο αυξημένες κυρίως στα δυτικά. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα σε ορεινά τμήματα κυρίως της Ηπείρου να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή και καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 29-30 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 10 έως 29-30 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 9 έως 29 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 29-30 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 25-27 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 14 έως 28-29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο αναμένονται μεταβλητοί άνεμοι με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.

Καιρός: Η πρόγνωση σε Αττική και Θεσσαλονίκη για την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Αττική: Περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με παροδικά αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί με εντάσεις εώς 3-4 και στα ανατολικά εώς 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29-30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Περιμένουμε αραιές νεφω΄σεις, παροδικά πιο αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δια΄φορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25-26 βαθμούς Κελσίου.






Exit mobile version