ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη (5/1) – Η πρόγνωση για Αττική και Θεσσαλονίκη (vid)

Καλός ο καιρός και την Πέμπτη (5/1/2023), με τη θερμοκρασία όμως να παρουσιάζει μικρή πτώση, σύμφωνα με τη σχετική πρόγνωση.

Καλός ο καιρός και την Πέμπτη (5/1/2023), με τη θερμοκρασία όμως να παρουσιάζει μικρή πτώση, σύμφωνα με τη σχετική πρόγνωση της ΕΜΥ.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Καλός παραμένει ο καιρός και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023, σύμφωνα με την Ελληνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, καθώς αναμένεται αίθριος με μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας μόνο.

Αναλυτικότερα θα έχουμε ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Από εκεί και πέρα η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φθάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 17 και τοπικά στα νότια τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Εξάλλου οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Καιρός: Η πρόγνωση για Αττική και Θεσσαλονίκη για την Πέμπτη (5/1/2023)

ΑΤΤΙΚΗ: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το πρωί βόρειοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.






Exit mobile version