ΑΕΛ

Μόρας: «Ήμασταν ανύπαρκτοι στο δεύτερο μέρος»

Όσα είπε ο έμπειρος στόπερ της ΑΕΛ για την ήττα από τη Λαμία
Μόρας: «Ήμασταν ανύπαρκτοι στο δεύτερο μέρος»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του ο Βαγγέλης Μόρας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμία.

Με τον αρχηγό της ΑΕΛ να τονίζει πως οι «βυσσινί» ήταν ανύπαρκτοι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμία, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός:

«Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε. Στο πρώτο είχαμε πολύ καλό ημίχρονο, ελέγχαμε το ματς, στο δεύτερο ήμασταν ανύπαρκτοι. Δεν μπορείς να πεις κάτι, εμείς φταίμε και αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Χρειάζεται να βγάλουμε προς τα έξω περισσότερη προσωπικότητα και θάρρος γιατί τέτοια ματς που ελέγχεις δε πρέπει να τα χάνεις».

Για το αν υπήρξε εκνευρισμός μετά το 1-1: «Είναι φυσιολογικό να έρχεται εκνευρισμός μετά από ένα γκολ ειδικά αν είναι στην αρχή, αλλά δεν υπάρχει λόγος να φας δεύτερο. Προσπαθείς να βάλεις εσύ, κάτι που δεν κάναμε. Δεν μπορέσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό και γι’ αυτό πρέπει να βγάλουμε θάρρος και όχι φόβο γιατί η αλήθεια δείξαμε πως φοβηθήκαμε. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και όλοι να κάνουμε αυτοκριτική από σήμερα το βράδυ και από Δευτέρα να αφήσουμε πίσω το ματς αυτό και να πάμε στο επόμενο».

Πρώτη νίκη για Λαμία με ανατροπή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μόρας: «Ήμασταν ανύπαρκτοι στο δεύτερο μέρος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.