ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Πανηγυρισμοί, πριμ και σέλφι!

Έξαλλα πανηγυρίστηκε από τους ποδοσφαιριστές η νίκη του Πανιωνίου στα Πηγάδια – Μετά το τέλος ενημερώθηκαν για πριμ 5.000 ευρώ!
Πανιώνιος: Πανηγυρισμοί, πριμ και σέλφι!

Ο Πανιώνιος νίκησε στην Ξάνθη και η επιτυχία πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ενημερώθηκαν ότι θα πάρουν και πριμ!

Συγκεκριμένα ο Νίκος Παρασκευόπουλος, ο οποίος είναι χορηγός της ομάδας, ενημέρωσε τους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα, ότι θα μοιραστούν πριμ 5.000 ευρώ!

Αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου πήγαν και πανηγύρισαν τη νίκη μαζί τους φιλάθλους τους που ταξίδεψαν στην ακριτική πόλη, κάνοντας μαζί τους το γνωστό σε όλους «όλε».

Επιπλέον συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου κι έβγαλαν σέλφι, δείχνοντας πάνω απ’ όλα ότι το κλίμα στην ομάδα είναι άκρως οικογενειακό!

Ξάνθη-Πανιώνιος: Μεγάλο «διπλό» με Μασούρα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος: Πανηγυρισμοί, πριμ και σέλφι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.