ΠΑΡΑFOOTBALL

Θα πει ξανά τα ίδια ο κόουτς;

Μήπως στο επόμενο ματς θα είναι πιο προσεκτικός στα λεγόμενά του προπονητής της Super League λόγω... συγγένειας;
Θα πει ξανά τα ίδια ο κόουτς;

Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά… Πρέπει να είναι από τις αγαπημένες φράσεις του συγκεκριμένου κόουτς τη Super League. Αυτό δείχνει, τουλάχιστον με τις πράξεις του.

Και δεν πάει μόνο στους παίκτες του αυτό. Εκεί είναι γνωστό πως έχει παιδιά και αποπαίδια. Όσοι ανήκουν στην κλίκα που τον έφερε στην ομάδα, είναι οι καλύτεροι. Δεν τους πειράζει. Με τους υπόλοιπους είναι αλλεργικός.

Εξαιρέσεις, όμως, κάνει ακόμα και στο πώς αντιμετωπίζει κάποια ματς. Για παράδειγμα, μετά την προηγούμενη ήττα ήταν φανερά ενοχλημένος. Έφτασε να βγάλει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του στημένους!

Το ερώτημα είναι εάν θα κάνει τα ίδια και μετά το ματς που έρχεται. Δεν είναι απίθανο να ακολουθήσει άλλη μία ήττα. Εκεί, λοιπόν, πώς θα αντιδράσει; Θα αρχίσει να λέει τα ίδια ή θα κάνει τον ανήξερο; Υπάρχει λόγος, άλλωστε, για τον οποίο είναι πολύ προσεκτικός πια με τη συγκεκριμένη ομάδα. Να κάνει κανένα λάθος και να την πληρώσει ο γιος του;

Πανιώνιος: Τρέχουν και δε φτάνουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θα πει ξανά τα ίδια ο κόουτς;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.