ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίνης: Εξαιρετική πρόταση, αλλά δεν λέει το «ναι»!

Χωρίς ομάδα παραμένει ο Σωτήρης Νίνης. Ποια ομάδα τον έχει προσεγγίσει, αλλά έχει άλλες προτεραιότητες
Νίνης: Εξαιρετική πρόταση, αλλά δεν λέει το «ναι»!

Πρόταση από ομάδα της Super League 2 έχει ο Σωτήρης Νίνης αλλά περιμένει κάτι καλύτερο.

Ο Σωτήρης Νίνης δεν συνεχίζει στον Βόλο. Και ακόμα δεν έχει βρει ομάδα. Ο ίδιος πάντως, αν και το ημερολογίο δείχνει 7 Αυγούστου, δεν δείχνει να βιάζεται.

Κάποιες κρούσεις από ομάδες του εξωτερικού, αλλά από πρωταθλήματα β’ κατηγορίας, τις έχει, αλλά δεν τρελαίνεται κιόλας, με την ιδέα να ξενιτευτεί για να παίξει στην β΄Τσεχίας για παράδειγμα.

Από Ελλάδα, λίγα πράγματα. Κυρίως από ομάδες Super League 2. Μια εξ αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime είναι η Νίκη Βόλου!

Με πολύ καλή οικονομικά πρόταση για τα δεδομένα της κατηγορίας (και όχι μόνο) και με «γερή» προκαταβολή, αλλά ο Νίνης δεν πετάει την σκούφια του.

Προτεραιότητα για τον 32χρονο μέσο, ήταν και παραμένει η Super League 1. Αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Θα περιμένει. Θα εξαντλήσει τα περιθώρια για ένα ακόμα συμβόλαιο στην μεγάλη κατηγορία ή στο εξωτερικό και μετά θα κοιτάξει τη Super League 2!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίνης: Εξαιρετική πρόταση, αλλά δεν λέει το «ναι»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!