STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος – Λεβαδειακός: Με το μυαλό μόνο στη νίκη

13η Αγωνιστική - Γήπεδο: Νέας Σμύρνης - Ώρα: 19:30- Κανάλι: NS1
Πανιώνιος – Λεβαδειακός:  Με το μυαλό μόνο στη νίκη

Τα… ξίφη του διασταυρώνουν σήμερα ο Πανιώνιος με τον Λεβαδειακό, για την 13η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο ομάδες που δέχτηκαν την ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, πλέον κοιτούν μόνο το θετικό αποτέλεσμα, αφού δεν πρέπει να χάσουν εκ νέου έδαφος και να πέσουν ακόμα χαμηλότερα στη βαθμολογία.

 Να κάνει νέα αρχή

Να αφήσει πίσω του τον διασυρμό στη Λάρισα, αλλά και την κακή εμφάνιση με τη Λαμία θέλει ο Πανιώνιος, ο οποίος κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον Άκη Μάντζιο. Ο Ζοσέ Ανιγκό αποτελεί παρελθόν και ο νέος τεχνικός των «κυανέρυθρων» φιλοδοξεί ν’ αρχίσει με τρίποντο κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Το θετικό για εκείνον είναι πως υπάρχουν δύο σημαντικές επιστροφές. Ο λόγος για τους Κόρμπο και Σπιριντόνοβιτς, οι οποίοι ενδέχεται να βρίσκονται και στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, οι επιλογές στις περισσότερες θέσεις δεν είναι πολλές.

Γι’ αυτό και δύσκολα θα δούμε αλλαγές. Εκείνο που δεν αποκλείεται είναι να πάρουν ευκαιρίες ακόμη και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης παίκτες όπως οι Σιντί Αλί και Αλμπεργκ. Ο δεύτερος, μάλιστα, ήταν από τους… ξεχασμένους επί Ανιγκό. Ωστόσο, τα πράγματα πλέον μπορεί να αλλάξουν για εκείνον.

Πίεση στους Βοιωτούς

Ο Λεβαδειακός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχουν φέρει μεγάλη πίεση στο ποδοσφαιρικό τμήμα συνολικά, αλλά και στον Τζουζέπε Σανίνο μεμονωμένα

Ο Ιταλός τεχνικός προσπαθεί να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει. Στο τελευταίο παιχνίδι, οι Βοιωτοί υπέστησαν την ήττα από τον Αστέρα, ενώ θα μπορούσαν να είχαν πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Από εκείνο το παιχνίδι αποβλήθηκε ο Σαβαντογκό, ο οποίος και θ’ απουσιάσει, ενώ τιμωρημένος είναι και ο Καραχάλιος, που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, καθότι ήταν και τραυματίας.

Εκτός πλάνων του Σανίνο είναι και οι Φαβάρο, Κρνέτα και Αντιλέχου οι οποίοι είναι επίσης τραυματίες. Για τη θέση του Σαβαντογκό δεν έχει κατασταλάξει ο Ιταλός, ο οποίος εντός της εβδομάδας δοκίμαζε τον Καθάριο, ενώ ο Μητρόπουλος θα παίξει αντί του Καραχάλιου. Τέλος, προβάδισμα για την κορυφή έχει ο Ιωαννίδης βάσει όσων φάνηκαν στις τελευταίες προπονήσεις.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΑΣΗΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ) – ΒΟΗΘΟΙ: ΚΑΡΑΤΖΙΚΑΣ (ΑΘΗΝΩΝ), ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ)

Η Βαθμολογία

3η αγωνιστική της Super League - 2018

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος – Λεβαδειακός: Με το μυαλό μόνο στη νίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.