STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Επιστρέφουν Γιαννούλης-Χαρίσης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime Χάρης Χαρίσης και Δημήτρης Γιαννούλης θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστούν και πάλι τη νέα σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Επιστρέφουν Γιαννούλης-Χαρίσης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime Χάρης Χαρίσης και Δημήτρης Γιαννούλης θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστούν και πάλι τη νέα σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ, που φέτος μετακόμισε στο Περιστέρι, έχει κάνει εξαιρετική σεζόν μέχρι τώρα με την ομάδα του Ντάμιρ Κάναντι, όντας βασικό στέλεχος του Ατρομήτου και μία εγγυημένη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Στο παρελθόν ο νεαρός Ελληνας ποδοσφαιριστής έχει περάσει από τον Πιερικό, τη Βέροια και την Ανόρθωση, πάντα υπό τη μορφή δανεισμού από τους… ασπρόμαυρους.

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Δικέφαλο βρέθηκε ο Γιαννούλης στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όταν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρέθηκαν σε προχωρημένο στάδιο αλλά τόσο ο Λούμπος Μίχελ όσο και ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισαν να φέρουν στην Τούμπα τον Μάρσιο Αζεβέδο, ο οποίος δύο μήνες μετά την άφιξή του δεν έχει καταφέρει να φτάσει στο επιθυμητό στάδιο ετοιμότητας. Το «deal» της επιστροφής του Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί το προσεχές καλοκαίρι.

Κανένα εμπόδιο για Χαρίση

Ο Χάρης Χαρίσης, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη βελγική Σιντ Τρούιντεν, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες ημέρες ώστε να ακολουθήσει μία ειδική θεραπεία μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε. Στο πλαίσιο αυτής της παρουσίας του στην Ελλάδα, συναντήθηκε για πρώτη φορά από κοντά με τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Από την επαφή των δυο, φαίνεται πως ο Ρουμάνος τεχνικός υπολογίζει στον 23χρονο αμυντικό μέσο για την επόμενη σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Χαρίσης έχει ενημερωθεί από τους πρώην συμπαίκτες του και για τον τρόπο που δουλεύει ο Λουτσέσκου αλλά και για τις ευκαιρίες που δίνει στον καθένα ξεχωριστά και σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει για να διεκδικήσει μια θέση. Αξιοσημείωτο στην υπόθεση, και η ατάκα του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος φώναξε στον πολύ καλό του φίλο, Χαρίση πως… «με αυτόν εδώ μη φοβάσαι, θα παίξεις». Να σημειώσουμε πως το εμπόδιο της Σιντ Τρούιντεν έχει ξεπεραστεί καθώς μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, στον σύλλογο σκέφτονται να προβούν σε αλλαγές και ανακατατάξεις στο ρόστερ. Εξάλλου, ο Χαρίσης μέσα στο 2018 δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής λόγω του προβλήματος στους προσαγωγούς που αντιμετώπιζε και το οποίο πλέον έχει σχεδόν ξεπεράσει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιστρέφουν Γιαννούλης-Χαρίσης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.