ΠΑΡΑFOOTBALL

Η αλήθεια για τις πιθανότητες να φέρει τον Καμαρά η ΑΕΚ

Ποια ομάδα έχει συμφωνήσει ήδη προφορικά με τον παίκτη
Η αλήθεια για τις πιθανότητες να φέρει τον Καμαρά η ΑΕΚ

Το όνομα του Γκλεν Καμαρά ακούγεται τα τελευταία 24ωρα για την ομάδα της ΑΕΚ, αλλά η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες είναι σχεδόν μηδαμινές.

Ο Αφρικανικής καταγωγής, αλλά με Φινλανδικό διαβατήριο, είναι από τους παίκτες που ενδιαφέρει την ΑΕΚ για αντί-Σιμόες, αλλά όπως αναφέρει η στήλη «Παρασκήνια» της έντυπης έκδοσης του Sportime, το σενάριο να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, είναι κομματάκι… χλωμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, αγγλικό γραφείο μάνατζερ, έχει δουλέψει ήδη για την παρουσία του παίκτη σε μια καλύτερη ομάδα από την Νταντί και έχει μάλιστα ήδη προχωρήσει σε προφορική συμφωνία με την Σέλτικ!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Καμαρά με τους εκπροσώπους του, τα έχουν βρει με την ομάδα που απέκλεισε η ΑΕΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου το ποσό που θα πάρει, θα φτάνει τα 300.000 ευρώ. Ποσό κατά πολύ μεγαλύτερο από τα 40.000 ευρώ περίπου που παίρνει αυτή τη στιγμή  και που δύσκολα θα του δώσει ο «δικέφαλος»…

Εύθραυστη ισορροπία ανάμεσα σε Μπακασέτα και ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θυμάται και τιμά τον Λουκά Μπάρλο (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η αλήθεια για τις πιθανότητες να φέρει τον Καμαρά η ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.