ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφοδος της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο υπουργείο Εργασίας

Έφοδο στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου να το καταλάβει σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα εργατικά ατυχήματα
Έφοδος της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο υπουργείο Εργασίας

Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ έφτασαν υπουργείο Εργασίας και πραγματοποίησαν έφοδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα εργατικά ατυχήματα που έχουν αυξηθεί ιδιαιτέρως το τελευταίο διάστημα.

Υπενθυμίζουμε πως θα παραμείνουν κλειστά όλα τα αμαξοστάσια των Δήμων της χώρας έπειτα από  απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νίκος Τράκας, τόνισε πως αυτό γίνεται «ως ένδειξη πένθους, αγανάκτησης, έντονης διαμαρτυρίας, αλλά και προειδοποίησης όλων των υπεύθυνων ότι το παραμύθι της δήθεν προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, έλαβε τέλος.Κυβέρνηση και Δήμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους τώρα».

Κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους – Εξαιρετικά αυξημένη η κίνηση

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έφοδος της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο υπουργείο Εργασίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.