ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης μετά από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espressο, o σπουδαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μίκης Θεοδωράκης αισθάνθηκε έντονη ταχυκαρδία, με αποτέλεσμα τα παιδιά του, Μαργαρίτα και Γιώργος,...
Στο νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης μετά από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espressο, o σπουδαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μίκης Θεοδωράκης αισθάνθηκε έντονη ταχυκαρδία, με αποτέλεσμα τα παιδιά του, Μαργαρίτα και Γιώργος, να τον μεταφέρουν εσπευσμένα και κάτω από άκρα μυστικότητα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

Οι γιατροί διέγνωσαν κολπική μαρμαρυγή, η οποία αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή ωστόσο, σ’υμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές είναι επιφυλακτικοί λόγω του ιατρικού ιστορικού του, αλλά και της ηλικίας του.

Μίκης Θεοδωράκης

Κρίνουν μάλιστα την κατάσταση του 94χρονου Μίκη Θεοδωράκη ελεγχόμενη και είναι καθησυχαστικοί.

Επιθυμία τους ήταν να μη δημοσιοποιηθεί η εισαγωγή του στην κλινική, γι’ αυτό άλλωστε και δεν έχει εκδοθεί κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα πάρει εξιτήριο ο μεγάλος δημιουργός.

ΠΗΓΗ:athensvoice.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.