ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Νέο μέτωπο στην περιοχή Τραχήλι

Συνεχίζουν να... ξεπηδούν νέα μέτωπα φωτιάς στην Εύβοια
Εύβοια: Νέο μέτωπο στην περιοχή Τραχήλι

Ακόμα μία πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην Εύβοια, κοντά στα μέτωπα που μαίνονται από χθες (4/7) και συγκεκριμένα στην περιοχή Τραχήλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήδη στο σημείο επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ από αρκετά μέρη έρχονται όλο και περισσότεροι άνδρες της πυροσβεστικής, για να βοηθήσουν στην κατάσβεση.

Σύλληψη 64χρονου για εμπρησμό

Νωρίτερα οι αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη ενός ατόμου, που ευθύνεται για την εκκίνηση της πυρκαγιάς.

Συγκεκριμένα πίσω από την όλη καταστροφή, είναι ένας 64χρονος, που φέρεται ότι είναι υπεύθυνος, καθώς έκαιγε ξερά χόρτα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο 64χρονος, που συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στα Μανίκια της Εύβοιας, φέρεται να προσπαθούσε να κάψει υπολείμματα καλλιεργειών με χρήση γυμνής φλόγας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

«Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη χθες, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού(Δ.Α.Ε.Ε.) και ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κύμης, 64χρονος ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης αγροτοδασικής πυρκαγιάς, στην περιοχή Μανίκια Εύβοιας, η οποία εκδηλώθηκε χθες, στις 14:15.

Ο συλληφθείς φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά με τη χρήση γυμνής φλόγας, για την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας του. Θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) βρίσκεται στην περιοχή της Εύβοιας, προς διερεύνηση των αιτιών, για τις πυρκαγιές που είναι σε εξέλιξη στον Άγιο Γεώργιο και στο Πυργί».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εύβοια: Νέο μέτωπο στην περιοχή Τραχήλι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.