SPORTIME BET

Μουντομπάσκετ 2019 Στοίχημα 9/9: Αυστραλία και Ελλάδα στο… ημίχρονο

Μουντομπάσκετ 2019 Στοίχημα 9/9: Κρίσιμη η σημερινή ημέρα. Διαλέξαμε δύο καλές επιλογές από τις τελευταίες αναμετρήσεις για τη φάση των ομίλων.
Μουντομπάσκετ 2019 Στοίχημα 9/9: Αυστραλία και Ελλάδα στο… ημίχρονο

Μουντομπάσκετ 2019 Στοίχημα 9/9: Ολοκληρώνεται και η δεύτερη φάση των ομίλων στην Κίνα. Απομένει να αποκαλυφθεί μία ομάδα (ανάμεσα στις Ελλάδα, Βραζιλία, Τσεχία) και να ξεκαθαρίσει η τελική κατάταξη στον όμιλο, με τον οποίο σταυρώνει αυτός της Ελλάδας. 

Από αυτόν θα ξεκινήσουμε. Το ντέρμπι ανάμεσα στη Γαλλία και την Αυστραλία θα καθορίσει ποια ομάδα θα πέσει πάνω στις ΗΠΑ και ποια σε μία άλλη. Ο νικητής θα παίξει με την Ελλάδα, την Τσεχία ή τη Βραζιλία, ενώ ο ηττημένος με την ομάδα του Πόποβιτς.

Οι αποδόσεις δίνουν φαβορί τη Γαλλία. Εμείς θα πάμε με το αουτσάιντερ, την Αυστραλία. Στο 2.47. Μέχρι στιγμής τα «κανγκουρό» παίζουν συγκροτημένο μπάσκετ. Έχουν μοιράσει ρόλους και διαθέτουν παίκτες που μπορούν να… σκοτώσουν κάθε αντίπαλο.

Η Γαλλία δεν παίζει άσχημα. Έχει λύσεις, αλλά η εικόνα της στο ματς με τη Λιθουανία και το φινάλε (με το λάθος των διαιτητών) με προβλημάτισαν.

Το πανόραμα του Μουντομπάσκετ 2019

Η απόδοση έχει valuebet. Πάμε με τον Πάτι Μιλς και την παρέα του.

Βλέπω τις αποδόσεις για το ματς της Τσεχίας με την Ελλάδα. Και ομολογώ οτι αυτό το 1.27 δεν μου αρέσει. Για την απλή νίκη της Εθνικής.

Για να καλύψει το χάντικαπ των 12 πόντων (νίκη με 12.5 δηλαδή) «πληρώνει» πάνω από 2.00. Δεν με ξετρελαίνει γιατί δεν ξέρω αν η Εθνική μπορεί να το κάνει. Άλλο η θέληση, άλλο τα λεφτά μας.

Υπάρχει ωστόσο εκείνο το χάντικαπ των 5.5 πόντων στο ημίχρονο. Με απόδοση 1.98. Και αυτό θα επιλέξουμε. Να είναι μπροστά στο σκορ η Ελλάδα στο ημίχρονο με 6 πόντους και πάνω στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Και αυτό γιατί περιμένουμε την Ελλάδα να μπει δυνατά. Συνηθίζουμε να κάνουμε καλά πρώτα ημίχρονα και αυτό περιμένουμε.

Μουντομπάσκετ 2019 Στοίχημα 9/9: Οι επιλογές μας

Τσεχία – Ελλάδα 2 στο ημίχρονο, με χάντικαπ 5.5 πόντων, 1.98 pamestoixima.gr

Γαλλία – Λιθουανία 2, 2.47  pamestoixima.gr

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μουντομπάσκετ 2019 Στοίχημα 9/9: Αυστραλία και Ελλάδα στο… ημίχρονο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.