ΚΟΣΜΟΣ

Πάπας Φραγκίσκος: Το κακό χιούμορ σε Αφρικανή για να… ξεπλύνει τη ντροπή

Τι είπε στην καθιερωμένη μέρα γενικής ακρόασης στο Βατικανό
Πάπας Φραγκίσκος: Το κακό χιούμορ σε Αφρικανή για να… ξεπλύνει τη ντροπή

Ο Πάπας Φραγκίσκος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αντέδρασε με αδιανόητο τρόπο στην εκδήλωση αγάπης μιας πιστής, και την Τετάρτη (8/1/2020) θέλησε να… διασκεδάσει τις εντυπώσεις, κάνοντας όμως κακό χιούμορ.

Στην καθιερωμένη γενική ακρόαση στο Βατικανό, ο Πάπας Φραγκίσκος θέλησε να… ξεπλύνει τη ντροπή από τη συμπεριφορά του, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τελευταίο «αντίο» στον Βούλγαρο οπαδό (pics)

Ειδικότερα ήπιε το παραδοσιακό λατινοαμερικανικό αφέψημα ματέ, ευχήθηκε χρόνια πολλά σε δυο δίδυμες, έβγαλε selfie με πιστούς και όταν μια Αφρικανή μοναχή του ζήτησε να του δώσει το χέρι και να τον αγκαλιάσει, εκείνος βρήκε αστείο να πει: «Φοβάμαι! Εγώ θα σε φιλήσω, αλλά εσύ κάτσε ήσυχη, μην με δαγκώσεις».

Σε όσους βρίσκονταν κοντά του, αυτό που είπε ο Πάπας Φραγκίσκος τους φάνηκε πολύ αστείο. Τελικά, η καλόγρια πήρε την αγκαλιά που ήθελε από τον Ποντίφηκα αυτή τη φορά εκείνος δεν «απάντησε» με… χειροδικία.

Ο Πάπας και η ντροπή της παραμονής

Το συμβάν που έφερε τον Ποντίφηκα στο στόχαστρο πολλών έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν ο Πάπας Φραγκίσκος κατέβηκε στην πλατεία του Αγίου Πέτρου για να χαιρετίσει τους πιστούς.

Τότε μια πιστή τον τράβηξε ξαφνικά με δύναμη, εκείνος αντέδρασε με πρωτοφανή τρόπο και τη χτύπησε στο χέρι, φωνάζοντάς της!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάπας Φραγκίσκος: Το κακό χιούμορ σε Αφρικανή για να… ξεπλύνει τη ντροπή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.