MEDIA

Daily Mail: Μειώσεις και πληρωμές με… μετοχές!

Ο κορονοϊός πλήττει οικονομικά τους πάντες. Η Daily Mail προκειμένου να αντεπεξέλθει σε αυτές τις δύσκολες εποχές, αποφάσισε να κάνει μία ασυνήθιστη κίνηση. Η εταιρία που εκδίδει την εν λόγω εφημερίδας και έχει και την ηλεκτρονική της έκδοση, Daily Mail and General Trust, ζήτησε από τους εργαζόμενους να δεχτούν κλιμακωτή μείωση μισθών. Τη διαφορά θα...
Daily Mail: Μειώσεις και πληρωμές με… μετοχές!

Ο κορονοϊός πλήττει οικονομικά τους πάντες. Η Daily Mail προκειμένου να αντεπεξέλθει σε αυτές τις δύσκολες εποχές, αποφάσισε να κάνει μία ασυνήθιστη κίνηση.

Η εταιρία που εκδίδει την εν λόγω εφημερίδας και έχει και την ηλεκτρονική της έκδοση, Daily Mail and General Trust, ζήτησε από τους εργαζόμενους να δεχτούν κλιμακωτή μείωση μισθών. Τη διαφορά θα την πληρωθούν σε μετοχές!

Με αυτό τον τρόπο εκτιμάται πως θα μπορέσει έως έναν βαθμό να καλυφθεί η χασούρα. Δεδομένα η κυκλοφορία του εν λόγω μέσου έχει πέσει, όπως και τα έσοδα από τις διαφημίσεις αυτό το χρονικό διάστημα.

«Πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή για τη βιομηχανία μας. Με τον κόσμο να περιελίσσεται στην ύφεση, έχουμε δει, και πρέπει να αναμένουμε, σημαντική μείωση στα διαφημιστικά έσοδα, την ώρα που οι ισχύοντες περιορισμοί έχουν επίσης προκαλέσει μεγάλη πτώση στην κυκλοφορία», ανέφερε ο Τζόναθα Ρόδεμιρ, πρόεδρος της DMGT και κύριος μέτοχος σε επιστολή που έστειλε στο προσωπικό της εταιρείας.

Να σημειωθεί πως η DMGT ζητάει από όσους εργαζόμενους κερδίζουν περισσότερα από 40.000 λίρες τον χρόνο να δεχτούν κλιμακωτές μειώσεις μισθών που κυμαίνονται από 1-26%. Η αποζημίωση, όπως προαναφέραμε, θα δοθεί σε μετοχές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Kaka chooses his GOAT. 🐐

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Mail Sport (@mailsport) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Daily Mail: Μειώσεις και πληρωμές με… μετοχές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.