ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας σε Τρέμη: «Είστε θύμα της διαπλοκής» (vid)

Συζήτηση με την Όλγα Τρέμη είχε ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο του Φόρουμ των Δελφών, χαρακτηρίζοντάς την «θύμα της διαπλοκής στην Ελλάδα». Ειδικότερα, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην εφημερίδα Καθημερινή, όπου μίλησε για τη διαφθορά. «Ποια είναι η διαπλοκή; Σε τι συνίσταται η αγριότητά της;» ρώτησε σε κάποιο σημείο...
Τσίπρας σε Τρέμη: «Είστε θύμα της διαπλοκής» (vid)

Συζήτηση με την Όλγα Τρέμη είχε ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο του Φόρουμ των Δελφών, χαρακτηρίζοντάς την «θύμα της διαπλοκής στην Ελλάδα».

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην εφημερίδα Καθημερινή, όπου μίλησε για τη διαφθορά.

«Ποια είναι η διαπλοκή; Σε τι συνίσταται η αγριότητά της;» ρώτησε σε κάποιο σημείο η κ. Τρέμη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «Ας μην κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε.

Όλοι καταλαβαίνουμε τι είναι η διαπλοκή. Κατ’ αρχάς, και εσείς το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, και το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά διότι εγώ θεωρώ ότι είσαστε και θύμα ως δημοσιογράφος αυτής της συζήτησης, διότι πιστεύω ότι στο τέλος της ημέρας οι δημοσιογράφοι επιχειρούν -οι περισσότεροι όχι όλοι- να κάνουν τη δουλειά τους, και μέσα σε ένα κλίμα που έχει να κάνει με αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις, οικονομικά συμφέροντα, κάνουν τους τροχονόμους στο τέλος της ημέρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαρδαλιάς: Η κόρη του προμοτάρει πάρτι τη στιγμή που αυτός τα απαγορεύει!

Ακολούθως, η Όλγα Τρέμη σχολίασε: «Εγώ δεν αισθάνομαι τροχονόμος. Αισθάνομαι παράπλευρη απώλεια, αν θέλετε να σας το πω αλλιώς» για της απαντήσει ο πρόεδορς του ΣΥΡΙΖΑ πως… «ενδεχομένως έχετε δίκιο».

Δείτε τη συγκεκριμένη στιχομυθία στο 36’30” του βίντεο που ακολουθεί:

Συγκεκριμένα, ο διάλογος του κ. Τσίπρα με την Όλγα Τρέμη ήταν ο εξής:

-Α. Τσίπρας: «Είστε θύμα της διαπλοκής. Οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους και στο τέλος της ημέρας καταλήγουν να κάνουν τους τροχονόμους μεγάλων συμφερόντων».

-Ο. Τρέμη: «Δεν αισθάνομαι τροχονόμος, αισθάνομαι παράπλευρη απώλεια».

-Α. Τσίπρας: «Ενδεχομένως να έχετε δίκιο».

Τσίπρας για την στοχοποίηση δημοσιογράφων: «Επανεξετάζουμε τη στάση μας»

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Τσίπρας εκφώνησε «μισό» mea culpa για τη στοχοποίηση δημοσιογράφων το προηγούμενο διάστημα, στην οποία επιδόθηκε και ως αντιπολίτευση ανηλεώς, λέγοντας ότι «επανεξετάζουμε τη στάση μας».

Ανέθεσε μάλιστα στην Όλγα Τρέμη να διοργανώσει debate του ίδιου με την Φώφη Γεννηματά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσίπρας σε Τρέμη: «Είστε θύμα της διαπλοκής» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.