ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα!

Η Κατερίνα Καρνάρου, η γηραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 115 ετών. Όπως αναφέρει το patrisnews.com η Κατερίνα Καρνάρου γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1905 στο Γρύλλο Κρεστένων, έζησε για αρκετά χρόνια στην Αθήνα και επέστρεψε στην Κρέστενα τις τελευταίες δεκαετίες της ζωής της. Ήταν 5 χρονών όταν ήρθε ο Ελευθέριος Βενιζέλος...
Πάτρα: Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα!

Η Κατερίνα Καρνάρου, η γηραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 115 ετών.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com η Κατερίνα Καρνάρου γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1905 στο Γρύλλο Κρεστένων, έζησε για αρκετά χρόνια στην Αθήνα και επέστρεψε στην Κρέστενα τις τελευταίες δεκαετίες της ζωής της.

Ήταν 5 χρονών όταν ήρθε ο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Ελλάδα, ήταν 8 χρόνων όταν έληξαν οι Βαλκανικοί πόλεμοι, ήταν 13 ετών όταν έληξε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ήταν 17 ετών στην Μικρασιατική Καταστροφή , ήταν 39 όταν έφυγαν οι Γερμανοί κατακτητές από τη χώρα μας και 62 όταν έγινε η Χούντα των Συνταγματαρχών.

Η Κατερίνα Καρνάρου έζησε μια υπερπλήρη ζωή από τις αρχές του 1900 έως το 2020 και πέθανε αφού βίωσε και την πανδημία του κορονοϊού τον τελευταίο χρόνο της ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορονοϊός – Ελλάδα: Τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης (vid)

ΠΑΟΚ: Πάμπλο Γκαρσία για νέος προπονητής!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επιθυμεί να πάει τις εκλογές των ομοσπονδιών στην… παρανομία

Όλες οι ειδήσεις από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.