ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το γκολ της… δεκαετίας, ο ελληνικής καταγωγής Βαλεντίνο Λαζάρο! (vid)

Επικό ματς με επτά γκολ και νικήτρια τη Μπάγερ επί της Γκλάντμπαχ με σκορ 4-3 , είχαμε απόψε (8/11) στο Λεβερκούζεν για την 7η αγωνιστική της Bundesliga. Το… κερασάκι στο εντυπωσιακό αυτό παιχνίδι έβαλε ο ελληνικής καταγωγής Βαλεντίνο Λαζάρο (γεννημένος στην Αυστρία από Ελληνίδα μητέρα και Ανγκολέζο πατέρα), με ένα απίστευτο γκολ. Ακόμη και η...
Το γκολ της… δεκαετίας, ο ελληνικής καταγωγής Βαλεντίνο Λαζάρο! (vid)

Επικό ματς με επτά γκολ και νικήτρια τη Μπάγερ επί της Γκλάντμπαχ με σκορ 4-3 , είχαμε απόψε (8/11) στο Λεβερκούζεν για την 7η αγωνιστική της Bundesliga.

Το… κερασάκι στο εντυπωσιακό αυτό παιχνίδι έβαλε ο ελληνικής καταγωγής Βαλεντίνο Λαζάρο (γεννημένος στην Αυστρία από Ελληνίδα μητέρα και Ανγκολέζο πατέρα), με ένα απίστευτο γκολ.

Ακόμη και η λέξη απίστευτο είναι ίσως πολύ «φτωχή» για να περιγράψει αυτό θα δείτε παρακάτω στο βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα μετά την σέντρα του Χέρμαν ο Βαλεντίνο Λαζάρο έπιασε μία απίστευτη Scorpion Kick, που θύμισε Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και παλαιότερα τον Ρενέ Χιγκίτα!

Δυστυχώς αυτό το ασύλληπτο τέρμα δεν ήταν αρκετό  (στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων) προκειμένου η Γκλάντμπαχ να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς απλώς μείωσε σε 4-3.

Γενικότερα το ματς είχε εντυπωσιακές  εναλλαγές στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται δύο φορές με 0-1 και 1-2, αλλά τη Μπάγερ να το γυρίζει προσπερνώντας με δύο γκολ διαφορά (4-2).

Δείτε παρακάτω τις καλύτερες φάσεις αλλά και το γκολ του Βαλεντίνο Λαζάρο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το γκολ της… δεκαετίας, ο ελληνικής καταγωγής Βαλεντίνο Λαζάρο! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.