ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Γκούμας: «Το πέναλτι ήταν μια εφεύρεση…»

Η Εθνική Ελπίδων δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Τσεχία με 0-2, με τον Γιάννη Γκούμα να έχει μεγάλα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.
Γκούμας: «Το πέναλτι ήταν μια εφεύρεση…»

Η Εθνική Ελπίδων δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Τσεχία με 0-2, με τον Γιάννη Γκούμα να έχει μεγάλα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Στην φάση του πέναλτι στάθηκε ο προπονητής της Εθνικής νέων, Γιάννης Γκούμας, που τόνισε μεταξύ άλλων πως φτιάχνεται μια καινούρια ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελλάδα – Τσεχία U21 0-2: Ήττα αποκλεισμός για την Εθνική με παράπονα για την διαιτησία

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Cosmote TV: 

Για την φάση του πέναλτι: «Ήταν το σημείο κλειδί το πέναλτι. Μέχρι τότε στεκόμασταν καλά, δεν κινδυνεύαμε. Με έναν παίκτη λιγότερο στο δεύτερο μέρος αμυνθήκαμε, όμως το πέναλτι ήταν μια εφεύρεση. Ο Αποστολάκης παίρνει την μπάλα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Από εκεί και πέρα δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε».

Για την εμφάνιση της Εθνικής: «Φτιάχνουμε την καινούργια ομάδα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους. Δώσανε τα πάντα, προσπάθησαν παρότι παίζαμε με παίκτη λιγότερο. Παλέψανε και αν συνεχίσουμε σε αυτή τη φιλοσοφία θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκούμας: «Το πέναλτι ήταν μια εφεύρεση…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.