ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρούτσης: «Δήλωσαν μισθούς 80.000 ευρώ το μήνα για μεγάλα δώρα Χριστουγέννων»

Ο υπουργός εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ήταν άκρως αποκαλυπτικός για τις πράξεις κάποιων επιχειρηματιών σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Βρούτσης: «Δήλωσαν μισθούς 80.000 ευρώ το μήνα για μεγάλα δώρα Χριστουγέννων»

Ο υπουργός εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ήταν άκρως αποκαλυπτικός για τις πράξεις κάποιων επιχειρηματιών σε συνέντευξη που παραχώρησε.

ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ τόνισε πως κάποιοι επιτήδειοι επιχειρηματίες προκειμένου να εξαπατήσουν το κράτος για να λάβουν μεγαλύτερη χρηματοδότηση από τη συμμετοχή της πολιτείας λόγω πανδημίας, σε αναστολές εργασίας και δώρο Χριστουγέννων, δήλωσαν εξωπραγματικούς πλασματικούς μισθούς 50.000, 60.000, 70.000 ακόμα και 80.000 ευρώ το μήνα, όταν οι πραγματικοί ήταν κατά πολύ υποδεέστεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπιλ Γκέιτς: Πότε θα ξαναζήσουμε κανονικά μετά το τέλος της πανδημίας – Οι 2 μεγάλες αλλαγές

Μάλιστα κατήγγειλε χαρακτηριστικά: «Κάποιοι που βγήκαν σε αναστολή δήλωσαν μεγάλα ποσά, ακόμα και πάνω 50.000 ευρώ, σε μισθούς και συντάξεις για να πάρουν μεγάλο δώρο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βρούτσης: «Δήλωσαν μισθούς 80.000 ευρώ το μήνα για μεγάλα δώρα Χριστουγέννων»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.