ΙΤΑΛΙΑ

Μίλαν: Επιστρέφει ο Ιμπραΐμοβιτς!

Χαμόγελα για τους ανθρώπους και τους οπαδούς της Μίλαν που είδαν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να επιστρέφει σε αποστολή της ομάδας.  Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε και καλείται να δώσει λύσεις, έπειτα και τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Νάπολι. Ο Σουηδός πήρε το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, προκειμένου να δώσει το...
Μίλαν: Επιστρέφει ο Ιμπραΐμοβιτς!

Χαμόγελα για τους ανθρώπους και τους οπαδούς της Μίλαν που είδαν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να επιστρέφει σε αποστολή της ομάδας. 

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε και καλείται να δώσει λύσεις, έπειτα και τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Νάπολι.

Ο Σουηδός πήρε το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, προκειμένου να δώσει το παρόν κόντρα στην Τορίνο.

Η επιστροφή του έφερε και πάλι χαμόγελα στους πρωτοπόρους της Ιταλίας, μετά και την ήττα από την Γιουβέντους με 1-3.

Ο Πιόλι αναμένεται να δώσει κανονικά χρόνο συμμετοχής στον σταρ της ομάδας, αν και θεωρείται δύσκολο να ξεκινήσει ως βασικός.

Δείτε την αποστολή της Μίλαν για το σημερινό (9/1, 21:45) παιχνίδι με το Τορίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεβίλλη – Σοσιεδάδ 3-2: Τρομερός Εν Νεσίρι και χατ τρικ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίλαν: Επιστρέφει ο Ιμπραΐμοβιτς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.