NBA

Χάρντεν – NBA: «Εγώ είμαι ο MVP είναι απλό…» (vid)

Ο Τζέιμς Χάρντεν μετά από μία ακόμη... επική του εμφάνιση του με τους Νετς, τόνισε πως νιώθει πως είναι ο MVP.
Χάρντεν – NBA: «Εγώ είμαι ο MVP είναι απλό…»  (vid)

Χάρντεν – NBA: Ο Τζέιμς Χάρντεν μετά από μία ακόμη… επική του εμφάνιση του με τους Νετς, τόνισε πως νιώθει πως είναι ο MVP.

Χάρντεν – NBA: Οι Νετς κατέβαλαν την αντίσταση των Πίστονς με σκορ 113-111. Ο Τζέιμς Χάρντεν σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν καταλυτικός, καθώς ολοκλήρωσε το ματς με 44 πόντους.

Ο άσος των Μπρούκλιν Νετς ρωτήθηκε για το αν θεωρεί πως είναι ο MVP της κανονικής περιόδου και απάντησε: «Νιώθω είμαι ο MVP, ναι, είναι τόσο απλό» και συμπλήρωσε: «Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω για μένα, κάθε βράδυ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στους συμπαίκτες μου».

Champions League: Σενάριο για τελικό με κόσμο!

Basket League-19η αγωνιστική Το ενδιαφέρον στη Θεσσαλονίκη

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χάρντεν – NBA: «Εγώ είμαι ο MVP είναι απλό…» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.