ΚΟΣΜΟΣ

Σκέφτονται να δώσουν εφάπαξ επίδομα 500 ευρώ σε όσους έκαναν το εμβόλιο για τον Κορονοϊό!

Επίδομα 500 ευρώ πιστεύει Γερμανίδα καθηγήτρια πολιτικής οικονομίας πως πρέπει να δοθεί στον κόσμο για να εμβολιαστεί.
Σκέφτονται να δώσουν εφάπαξ επίδομα 500 ευρώ σε όσους έκαναν το εμβόλιο για τον Κορονοϊό!

Επίδομα 500 ευρώ πιστεύει Γερμανίδα καθηγήτρια πολιτικής οικονομίας πως πρέπει να δοθεί στον κόσμο για να εμβολιαστεί.

Όπως γράψαμε Ζάκυνθος: Τουρίστριες το έσκασαν από ξενοδοχείο καραντίνας!. Την ίδια ώρα επίδομα 500 ευρώ προτείνει άτομο για να γίνουν εμβολιασμοί.

Πιο συγκεκριμένα η γερμανίδα καθηγήτρια Πολιτικής Οικονομίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Καρλσρούη Νόρα Στσεχ, πιστεύει πως πρέπει να δοθούν παραπάνω κίνητρα στους πολίτες για να εμβολιαστούν.

Το αιτιολόγησε λέγοντας πως με την μετάλλαξη Δέλτα, αν δεν εμβολιαστεί το 85% του πληθυσμού, θα υπάρξει και τέταρτο κύμα το φθινόπωρο, όπως μετέδωσε η Deutsche Welle.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοσταθμό DLF σημείωσε: «Αναλογιστείτε ότι χρειάζονται συνήθως δύο δόσεις και δεν αποκλείεται για ένα, δύο βράδια οι εμβολιασμένοι να μην είναι στα καλύτερά τους. Οπότε χρειάζεται ένα είδος αποζημίωσης.

Το οικονομικό ινστιτούτο ifo αποτιμά την αξία του εμβολιασμού στα 1.500 ευρώ ενώ αυτή την στιγμή δεν παίρνουν κάποια ανταμοιβή».

Μάλιστα ακόμη είπε πως με επίδομα 100 ευρώ, η αριθμός όσων κάνουν το εμβόλιο μπορεί να πάει στο 80%, οπότε πιστεύει πως με 500, αυτό το ποσοστό θα ανέβει στο 90%.

Παρόλα αυτά σχολίασε πως δεν θέλουν να οδηγήσουν τον κόσμο προς τα εμβόλια μόνο με το οικονομικό κίνητρο. Αντίθετα πρέπει να το κάνουν για την προσωπική τους υγεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Νατάσα Κουβελά θα παρουσιάζει τον «Τροχό της Τύχης» και έχει Instagram που θα ζηλέψεις

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Υπάρχει δουλειά πιλότου μέσα στις φυλακές»; Προκλητικός ο Αναγνωστόπουλος

Ολυμπιακός: Έκλεισε φιλικό με τον Άρη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκέφτονται να δώσουν εφάπαξ επίδομα 500 ευρώ σε όσους έκαναν το εμβόλιο για τον Κορονοϊό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.