WORLD FOOTBALL

Τόνσο: Στη Γ’ Ιταλίας συνεχίζει ο Αργεντινός μέσος

Στον Άρη ο Μάρτιν Τόνσο δεν κατάφερε να «πιάσει» καθώς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών και όπως φαίνεται η καριέρα του πήρε την κατιούσα.
Τόνσο: Στη Γ’ Ιταλίας συνεχίζει ο Αργεντινός μέσος

Στον Άρη ο Μάρτιν Τόνσο δεν κατάφερε να «πιάσει» καθώς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών και όπως φαίνεται η καριέρα του πήρε την κατιούσα.

Πέρσι ο Μάρτιν Τόνσο φόρεσε τη φανέλα της Deportes La Serena της Χιλής ενώ πλέον θα αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορίας της Ιταλίας καθώς ανακοινώθηκε από την Πέζαρο.

Επίσημα ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, Μάρτιν Τόνσο, ο σύλλογος της τρίτης τη τάξει κατηγορίας της Ιταλίας, Πεζάρο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέγραψε ετήσιο συμβόλαιο με δυνατότητα επέκτασης μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023.

Αναλυτικά ανακοίνωση του Ιταλικού συλλόγου: «Η VIS PESARO 1898 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάρτιν Τόνσο, (19/10/1989), ενός Αργεντινού επιθετικού χαφ, γεννημένου στην Κολωνία. Έχει υπογράψει ετήσιο συμβόλαιο με δυνατότητα ανανέωσης έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Τόνσο είναι ένας παίκτης εξαιρετικής τεχνικής, ικανός για δημιουργία, με εμπειρία και προσωπικότητα. Έπαιζε πάντα στις κορυφαίες κατηγορίες στα πρωταθλήματα διαφόρων χωρών: στην Αργεντινή. με Newell’s Old Boys, στη Χιλή με την Colo-Colo και το Deportes La Serena, στην Ελλάδα με τους Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και Άρη Θεσσαλονίκης».

Διαβάστε επίσης:

Άρης: Ευρώπη τέλος, αλλά οι μεταγραφές συνεχίζονται!

Transfer Gossip – Ολυμπιακός: Δυνατό μπάσιμο από Γερμανία για τον Καμαρά

Τούρκοι: Θαυμασμός για την Ελλάδα – Έχουν 51 φωτιές και τις αντιμετωπίζουν μόνοι τους με 38 πυροσβεστικά

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τόνσο: Στη Γ’ Ιταλίας συνεχίζει ο Αργεντινός μέσος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.