ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

e-Sportime (8/8): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Προτεραιότητα η… υγεία

To e-Sportime σήμερα (8/8) επιλέγει και τολμά -ξανά- μια διαφορετική πρώτη σελίδα. Γιατί η προστασία της δημόσιας υγείας δεν είναι «ή το ένα ή το άλλο».
e-Sportime (8/8): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Προτεραιότητα η… υγεία

e-Sportime (8/8): Η προστασία της δημόσιας υγείας δεν είναι «ή το ένα ή το άλλο». Είναι όλα μαζί. Το απαιτούμε ως πολίτες. Αλλά δεν γίνεται.

e–Sportime (8/8): Όλο το χρόνο, κορονοϊός, εμβόλιο. Όλη μέρα, κάθε μέρα. Σημαντικότατο. Δεν αντιλέγουμε. Αλλά λες και εξαφανίστηκαν τα άλλα προβλήματα. Που δεν (εξαφανίστηκαν). Φάνηκε περίτρανα αυτές τις μαύρες μέρες. Στρέμματα δασών έχουν ήδη γίνει στάχτη και το κακό δεν έχει τελειώσει. Η ζημιά για το περιβάλλον είναι τεράστια. Σχεδόν ανεπανόρθωτη. Και αυτό καθώς ο κρατικός μηχανισμός αποδείχτηκε «λίγος». Απροετοίμαστος. Όταν δεν προνοείς, αυτά συμβαίνουν. Όταν νομίζεις ότι η διακυβέρνηση ενός κράτους έχει όρια. Η υγεία, μας είπαν, είναι προτεραιότητα. Ναι, ευχαριστούμε πολύ, το είδαμε το πόσο… Κι αυτό προσπαθούμε να καταδείξουμε με το σημερινό μας πρωτοσέλιδο.

Μέσα σε αυτή τη μαυρίλα, κυριολεκτικά και μεταφορικά, των ημερών, η εθνική πόλο ανδρών είναι μια όαση διαφορετικότητας. Στις 10:30, απέναντι στη Σερβία, διεκδικεί το χρυσό. Έχει ήδη φτάσει μακρύτερα από ποτέ στα χρονικά, η περηφάνεια που νιώθουμε γι’ αυτά τα παιδιά είναι εντονότατη και στα μάτια μας και την καρδιά μας είναι ήδη νικητές. Κλισέ; Αληθινό.

Συντροφιά, στην πρώτη μας σελίδα, έχουμε και την γνωστή στοιχηματική εταιρεία Novibet.

Στις μέσα σελίδες μπορείτε να βρείτε κανονικά όλα όσα έχουν κάνει αγαπημένη σας συνήθεια το «κατέβασμα» του e-Sportime,. Ανάλυση και άποψη συνυπάρχουν αρμονικά και καταγράφουμε το «μετά» της είδησης! Κάπως έτσι και αναφορικά με το ποδόσφαιρο, μπορείτε να διαβάσετε για τα συμπεράσματα που προέκυψαν από το τεστ της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (2-0). Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός γίνεται όλο και περισσότερο «ομάδα του Γιοβάνοβιτς» όπως μας έμαθε ένα άλλο φιλικό, αυτό των «πρασίνων» απέναντι στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, το βράδυ της Παρασκευής (2-2).

Ο Ολυμπιακός κινείται στους ρυθμούς της ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς και αναλύουμε τι κομβικό ρόλο μπορεί να διαδραματίσουν στη Βουλγαρία οι νιόφερτοι, Βάτσλικ και Ονιεκούρου. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά από ποτέ στο να τα βρει με την Τσέλσι για τον Μπάμπα Ραχμάν. Ο Άρης έκανε πίσω για τον Μούτο, καθώς έκρινε ότι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι αυτό που χρειάζεται ως φορ – και τα δίνει όλα για να τον αποκτήσει.

Έχουμε κι άλλα, πολλά. Για Ολυμπιακούς Αγώνες, μπάσκετ, Community Shield, αθηναϊκό ποδόσφαιρο και βεβαίως το δισέλιδο των Παρασκήνιων, κλασικά γεμάτο αποκαλύψεις και «πιπεράτα» θέματα! Δεν σου λέμε περισσότερα, το κλικ θα στα πει! Λίγο πιο κάτω…

Κατεβάστε την e-Sportime 8-8-2021 ΕΔΩ με ένα κλικ.

Διαβάστε επίσης

e–Sportime: Σαρώνει στα downloads! Έτσι θα σας έρχεται ειδοποίηση στο Inbox – Δείτε την απαραίτητη ρύθμιση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «e-Sportime (8/8): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Προτεραιότητα η… υγεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.