ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Δυνατή εμπειρία για τους Έλληνες ιστιοπλόους το παγκόσμιο πρωτάθλημα iQFOiL

Με 5 σκάφη εκπροσωπήθηκε η ελληνική ιστιοπλοΐα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της νέας Ολυμπιακής κατηγορίας IQFOIL που ολοκληρώθηκε στην Ελβετία.
Δυνατή εμπειρία για τους Έλληνες ιστιοπλόους το παγκόσμιο πρωτάθλημα iQFOiL

Οι ιστιοπλόοι μας προσπαθούν να μάθουν καλύτερα αυτό το πολύ γρήγορο σκάφος που αποτελεί τη νέα έκδοση της ιστιοσανίδας και ο αγώνας στη λίμνη Σιλβαπλάνα ήταν γι’ αυτούς μια δυνατή εμπειρία.

Στις γυναίκες έτρεξαν 72 σκάφη και μετά από 17 ιστιοδρομίες η Δανάη Ποντίφηξ κατέλαβε την 56η θέση στη γενική και την 23η στην κατηγορία U21.

Στους άντρες τα ελληνικά σκάφη συμμετείχαν στον αργυρό στολίσκο. Συνολικά αγωνίστηκαν 157 αθλητές κι έγιναν 13 κούρσες.

Ο Λεωνίδας Τσορτανίδης τερμάτισε 89ος στη γενική βαθμολογία και 30ος στην κατηγορία U21. Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης κατέλαβε την 114η θέση και την 42ηστα U21, ο Εμμανουήλ Μανιαδάκης την 118η και την 45η αντίστοιχα και ο Ιωάννης Kαρβουνιάρης την 121η θέση στη γενική και την 47η στα U21.

Διαβάστε επίσης:

Ιστιοπλοΐα: Οι Ελληνικές συμμετοχές στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Λέιζερ 4,7 Youth και Techno 293 Plus

Λωξάντρα Λούκας: Η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο down στο Εθνικό Θέατρο – Η στιγμή των υπογραφών

Άρης: Ανακοίνωσε φιλικό με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δυνατή εμπειρία για τους Έλληνες ιστιοπλόους το παγκόσμιο πρωτάθλημα iQFOiL», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.