MEDIA

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης Πέτσας – Δείτε το γιατί

Ξέσπασε ο Παναγιώτης Πέτσας ο οποίος δεν άντεξε αυτά που ακούστηκαν μέσα στο σπίτι του ριάλιτι εγκλεισμού.
Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης Πέτσας – Δείτε το γιατί

Φανερά ενοχλημένος από τον συμπαίκτη του, Ισίδωρο για αυτά που είπε για αυτόν ήταν ο Παναγιώτης Πέτσας στο χτεσινό επεισόδιο του Big Brother.

Χαμός επικράτησε στο επεισόδιο της Πέμπτης (2/9) του ριάλιτι εγκλεισμού που προβάλλεται στις οθόνες μας από τους δέκτες του ΣΚΑΪ  με την πρώτη ψηφοφορία για αποχώρηση και τους πρώτους προτεινόμενους να είναι γεγονός.

Αρχικά υποψήφιοι προς αποχώρηση είχαν βρεθεί μέσω ψήφων οι Σαμάνθα, η Έλενα Σπανού και ο Μελέτης Γαβαλάς. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ένα αγώνισμα για την διεκδίκηση του προνόμιού του «βέτο». Η Ανχελίτα και η Ευδοκία, οι οποίες ήταν και οι νικήτριες του αγωνίσματος δεν το χρησιμοποίησαν.

Όμως υπήρξε και άλλη μία ανατροπή. Ο «Μεγάλος Αδελφός» έβαλε τον Ισίδωρο Δούνη στη θέση του κριτή για να αποφασίσει για το μέλλον του παιχνιδιού. Ο Ισίδωρος τότε υπόδειξε τον Πέτσα ως έναν από τους παίκτες που θα αντάλλασσε με κάποιον από τους τρεις υποψηφίους για να ψηφιστεί από τον κόσμο. Μάλιστα τον αποκάλεσε «ψευτόμαγκα» με αποτέλεσμα ο Πέτσας να ξεσπάσει.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος ο ίδιος, βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother, και μίλησε φανερά φορτισμένος για το γεγονός.

«Με ψήφισε καθαρά επειδή πιστεύω ότι δεν αγωνίστηκε, όπως έπρεπε κι ότι τα παράτησε γιατί το είδα με τα μάτια μου. Ήταν χαβαλές. Έχω αντιμετωπίσει ψευτόμαγκες και τα έχω δει όλα αυτά. Δεν μπορεί να με χαρακτηρίζει το ίδιο με αυτούς. Έχω παλέψει και κάθε μέρα παλεύω για να κάνω καλύτερο τον κόσμο. Είναι τέλειο, αν βοηθήσω έστω κι έναν άνθρωπο. Είναι λάθος, δίκη χωρίς λόγο. Είμαι για όλους θα το δει. Είμαι χαλί να με πατήσεις. Να με σέβεσαι και να με κοιτάς στα μάτια, όταν σου δίνω το χέρι», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης εν μέσω δακρύων.

 

Διαβάστε Επίσης:

Τηλεθέαση 2/9: Έκανε πλακίτσα στο Big Brother η «Γη της Ελιάς»!

Big Brother: Ο Παναγιώτης Πέτσας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Μοντέλο πριν από 5 χρόνια

Λιονέλ Μέσι: Το εγκληματικό τάκλιν στο ματς με τη Βενεζουέλα που παραλίγο να του διαλύσει το πόδι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης Πέτσας – Δείτε το γιατί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!