ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς (pic)

Επέστρεψε από την Σερβία ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς μετά την περιπέτεια υγείας που είχε με τον κορονοϊό.
ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς (pic)

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε και ο τελευταίος διεθνής του ΠΑΟΚ, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που είχε παραμείνει στην πατρίδα μετά την διάγνωση πως είναι θετικός στον Covid-19.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά, όπως ενημέρωσε η ομοσπονδία της Σερβίας, κατά την διάρκεια των καθιερωμένων ελέγχων, μια ημέρα πριν την αναμέτρηση της Σερβίας με το Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό με αποτέλεσμα να λείψει καθυστερήσει η επιστροφή του στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Πλέον όμως ο Ζίβκοβιτς βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα και είναι έτοιμος για την εκ νέου ενσωμάτωση στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου που στερήθηκε των πολύτιμων υπηρεσιών του από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 1.

Την επιστροφή του έκανε γνωστή ο Ζίβκοβιτς μέσω ανάρτησης του στα social media:

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς (pic)

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο με το… αριστερό για Μιτρίτσα, Άκπομ και Σίντκλεϊ

ΠΑΟΚ: Ήττα για πρώτη φορά σε πρεμιέρα στην Τούμπα!

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Όχι σε πάρκινγκ ψυχών» έλεγε το 2017 – «Θα έχουμε μόνιμες δομές στα νησιά» είπε χθες στη ΔΕΘ! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.