ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Ο 40χρονος σπάει τη σιωπή του… και φωτογραφίζει 3ο πρόσωπο

Για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή του αναφορικά με την επίθεση με βιτριόλι, ο 40χρονος και φωτογραφίζει 3ο πρόσωπο!
Επίθεση με βιτριόλι: Ο 40χρονος σπάει τη σιωπή του… και φωτογραφίζει 3ο πρόσωπο

Επίθεση με βιτριόλι: Η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι, σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, φαίνεται πως έχει ακόμη πολλά επεισόδια, με τις εξελίξεις γύρω από αυτήν, να είναι ραγδαίες.

Για πρώτη φορά μάλιστα, ο 40χρονος που φέρεται πως αποτέλεσε τον άνδρα με τον οποίο είχε εμμονή η 36χρονη δράστρια, έσπασε την σιωπή του, φωτογραφίζοντας την ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου, ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέρας έκανε αποκλειστικές δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega.

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μην κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

Για να συνεχίσει κάνοντας την αποκάλυψη: «Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Δείτε τα όσα είπε ο κ. Γκαβέρας:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Ο 40χρονος σπάει τη σιωπή του… και φωτογραφίζει 3ο πρόσωπο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.