ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Παναγιωτάρα στον πάγκο προσωρινά -Το «αντίο» Μιλόγεβιτς στα Σπάτα

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποχαιρέτισε την ΑΕΚ, ο Γιάννης Παπαδημητρίου έστειλε το μήνυμα της ΠΑΕ και ο Νίκος Παναγιωτάρας έπιασε δουλειά
ΑΕΚ: Με Παναγιωτάρα στον πάγκο προσωρινά -Το «αντίο» Μιλόγεβιτς στα Σπάτα

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής προπονητή μετά το ξαφνικό φινάλε της συνεργασίας με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος κόουτς σήμερα το πρωί βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Και αποχαιρέτισε τους παίκτες του, μαζί με τους συνεργάτες του.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ευχαρίστησε παίκτες και προσωπικό για την ολιγόμηνη συνεργασία τους στην Ενωση και μίλησε με θερμά λόγια.

Νωρίτερα το Sportime σας ανέλυσε το… πως και το γιατί αυτού του διαζυγίου.

«Σαν ποδοσφαιριστές η αξία σας είναι δεδομένη, και το μέλλον σας εγγυημένο αλλά σας ευχαριστώ κυρίως ως ανθρώπους για την καταπληκτική συνεργασία και τη συμπεριφορά σας» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Από την πλευρά της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ τον ευχαρίστησε ο Γιάννης Παπαδημητρίου. «Το ποδόσφαιρο είναι αποφάσεις και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις. Σε ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα» ήταν τα λόγια του εκτελεστικού διευθυντή της Ενωσης.

Εν συνεχεία ο Γιάννης Παπαδημητρίου είπε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ότι οι επόμενες προπονήσεις και η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο θα γίνει υπό τις οδηγίες του Νίκου Παναγιωτάρα. Μάλιστα, ο ίδιος κάνει και την πρωινή προπόνηση σήμερα.

Μάλιστα, το πιθανότερο σενάριο για την ΑΕΚ είναι ότι το επί χρόνια μέλος των προπονητικών τιμ θα είναι στον πάγκο με τον Ατρόμητο στις 17 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ

Εν αναμονή των επικείμενων αποφάσεων για την επιλογή προπονητή στην ΑΕΚ, με τους Γιαννίκη, Δώνη και Ουζουνίδη σε πρώτο πλάνο. Ενώ να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήδη έχει κόψει τον Μίλαν Ράσταβατς.

Ποιός είναι ο Νίκος Παναγιωτάρας

Ο Νίκος Παναγιωτάρας είναι γεννημένος στις 28/7/1972. Και ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο αρχικά ως ποδοσφαιριστής (σε Πανιώνιο, Δόξα Βύρωνα, Εθνικό Αστέρα, Ηλυσιακό, Εθνικό, Μαρκό, Ατρόμητο, Φωστήρας, Χαϊδάρι, Χαραυγιακό, Θρίαμβο) και στη συνέχεια ως πρώτος προπονητής σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών, αλλά και ως βοηθός προπονητή στην πρώτη και δεύτερη ομάδα του Πανιωνίου.

Από  το 2014 έως το 2017 ήταν στην ΑΕΚ, αρχικά ως βοηθός του Στέλιου Μανωλά στην Κ20 και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα, όταν κατακτήθηκε το Κύπελλο του 2016. Αμέσως μετά ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας σε πέντε αγώνες στα Play Offs του 2015-16 και επέστρεψε στην Κ20 για όλη τη σεζόν 2016-17, πριν επιστρέψει στην πρώτη ομάδα ως βοηθός προπονητή. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Με Παναγιωτάρα στον πάγκο προσωρινά -Το «αντίο» Μιλόγεβιτς στα Σπάτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...