ΑΡΗΣ

Άρης: Και άργησε πολύ το διπλό στην Τούμπα!

Άρης: Μια νίκη στη Τούμπα που καθυστέρησε δύο χρόνια!
Άρης: Και άργησε πολύ το διπλό στην Τούμπα!

Η είδηση δεν είναι οτι ο Άρης κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Είδηση είναι οτι το διπλό καθυστέρησε δύο χρόνια!

Προφανώς και δεν πρόκειται για τη νίκη της χρονιάς, όπως ακούστηκε και γράφτηκε. Ο Άρης πήρε το classico της Θεσσαλονίκης, αλλά ήταν κάτι που φαινόταν οτι έρχεται. Απλά καθυστέρησε δύο χρόνια και δύο μήνες περίπου!

Στα δύο πιο πρόσφατα ντέρμπι στην Τούμπα για την regular season, ο Άρης χάνει το τρίποντο στις καθυστερήσεις!

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν τα κατάφεραν στις 22 Σεπτεμβρίου του 2019, όταν προηγήθηκαν δύο φορές με Ιντέγιε (4′) και Ματίγια (88′), αλλά ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 2-2 στο 90+9′ με τον Μίσιτς!

Τον περασμένο Μάρτιο, πάλι 2-2 το τελικό σκορ στην Τούμπα! Ο Άρης προηγείται 2-0 με Μπερτόγλιο (26′) και Μάνο (69′), ο Βιεϊρίνια γλιτώνει το 3-0 και με γκολ του Ινγκασον στο 87′ και πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 90+4′, ο ΠΑΟΚ γλιτώνει και παλι την ήττα!

Την μια «τσάκισε», τη δεύτερη επίσης, η τρίτη όμως ήταν και η «φαρμακερή». Ο Άρης όπως και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ήταν (πολύ) καλύτερος και πήρε μια νίκη που την άξιζε.

Περισσότερο για μια… αδικία που έστω και καθυστερημένα αποκαταστάθηκε, μπορούμε να μιλάμε, παρά για τη νίκη της χρονιάς!

Για να μπαίνουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση και διάσταση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Και άργησε πολύ το διπλό στην Τούμπα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!