EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τα highlights της μεγάλης «ερυθρόλευκης» νίκης

Τα highlights του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τα highlights της μεγάλης «ερυθρόλευκης» νίκης

ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά πέρασε με το εμφατικό 84-65 από το ΟΑΚΑ και έκλεισε ιδανικά τον πρώτο γύρο της Euroleague.

Με ρεκόρ 12-5 πλέον οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι απάντησαν για τη νίκη του αιωνίου αντιπάλου στο ΣΕΦ.

Δίκαιος νικητής ήταν ο Ολυμπιακός που με εξαίρεση την 3η περίοδο ήταν καλύτερος του Παναθηναϊκού. Είχε περισσότερες λύσεις κι αυτό φάνηκε στην κρίσιμη τελευταία περίοδο.

Ο Σακίελ ΜακΚίσικ ήταν ο παίκτης που άλλαξε το ρυθμό στην τελευταία περίοδο για τους Πειραιώτες και τους έδωσε αυτό που έψαχναν. Πολύ καλή εμφάνιση από Βεζένκοφ και Σλούκα.

Συγκλονιστικός ο Παπαγιάννης από πλευράς Παναθηναϊκού (4-13 στον πρώτο γύρο), έπαιξε σχεδόν σε όλο τον αγώνα και στο τέλος φυσιολογικά κουράστηκε.

Θετικοί οι Μποχωρίδης και Νέντοβιτς αλλά το φτωχό ρόστερ των πράσινων συγκριτικά με τους αιωνίους αντιπάλους, φάνηκε ξεκάθαρα. Ειδικά και με την απουσία του Σαντ Ρος.

Δεν προηγήθηκε ούτε για μια φορά ο Παναθηναϊκός στη διάρκεια του αγώνα.

O Ολυμπιακός είχε 30 πόντους στην τελευταία περίοδο και 5/7 τρίποντα ενώ στην 3η είχε 9 πόντους με 1/10 τρίποντα! Πήγε στράφι η μεγάλη εμφάνιση του Παπαγιάννη με 14 πόντους- 11 ριμπάουντ-5 τάπες και 29 στην αξιολόγηση.

Ο ΜακΚίσικ πέτυχε τους 12 από τους 18 πόντους του στην τελευταία περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός είχε 1/10 τρίποντα στην τελευταία περίοδο. Η αξιολόγηση στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν 26-6 για τον Παναθηναϊκό και στην τελευταία περίοδο 35-11 για τον Ολυμπιακό. Τα 0/7 τρίποντα του Λαρεντζάκη και τα 3/12 σουτ του Μέικον

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πρίφτης): Πέρι 2, Μέικον 7, Παπαγιάννης 14, Μποχωρίδης 6, Παπαπέτρου 9, Κασελάκης 3, Γουάιτ 7, Νέντοβιτς 17, Έβανς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 2, Ντόρσεϊ 18, Λαρεντζάκης 2, Φαλ 4, Σλούκας 16, Μάρτιν 7, Βεζένκοφ 14, Πρίντεζης, Παπανικολάου 3, Ζαν Σαρλ, ΜακΚίσικ 18

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τα highlights του ντέρμπι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τα highlights της μεγάλης «ερυθρόλευκης» νίκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.