ΠΑΟΚ

Ζοσέ Μπότο: Μεταγραφές με «άρωμα» Ραμαντάνι – Οι super agents φέρνουν παίκτες για τον ΠΑΟΚ!

Η κίνηση του ΠΑΟΚ με τον Ζοάν Σέστρα αναδεικνύει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα για τον Ζοσέ Μπότο.
Ζοσέ Μπότο: Μεταγραφές με «άρωμα» Ραμαντάνι – Οι super agents φέρνουν παίκτες για τον ΠΑΟΚ!

Ο Ζοσέ Μπότο έκλεισε τον Ζοάν Σάστρε για το δεξιό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ και κάνει «σεφτέ» στη μεταγραφική του πορεία στον «δικέφαλο».

Πέρα από τον 24χρονο Ισπανό χαφ, ο Μπότο είναι κοντά και σε κεντρικό χαφ, θέλοντας να ξεκινήσει δυναμικά την ενίσχυση του «ασπρόμαυρου» ρόστερ. Είναι ευρέως γνωστό, πως το πρώην στέλεχος της Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει κορυφαίες διασυνδέσεις στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και αυτές αναμένεται να ενεργοποιήσει και στον ΠΑΟΚ.

Μία από τις προαναφερθείσες διασυνδέσεις είναι η LIAN Sports του Φάλι Ραμαντάνι, μία από τις κορυφαίες εταιρίες ατζέντηδων στον πλανήτη, στην οποία ανήκει και ο Ζοάν Σάστρε.

Η LIAN Sports είναι ιδιοκτησίας του διάσημου ατζέντη και αποτελεί μία από τις ισχυρότερες εταιρίες μάνατζερ στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Στη λίστα της βρίσκονται σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Λερόι Σανέ, Φεντερίκο Κιέζα, Καλιντού Κουλιμπαλί, Άντε Ρέμπιτς, Νίκολα Μιλένκοβιτς, Λούκα Γιόβιτς και Μάρκος Αλόνσο.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και στις προηγούμενες ομάδες του έκανε δουλειές με τη συγκεκριμένη εταιρία, αποκτώντας παίκτες στις ομάδες του, με τον Λάζαρ Μάρκοβιτς να είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν βρισκόταν στην Μπενφίκα.

Στη LIAN Sports έχουν υπογράψει επίσης, οι Έλληνες Δημήτρης Λημνιός, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Νικολάου, Αλέξανδρος Κατράνης και Γιώργος Αντζουλάς ενώ με ο ΠΑΟΚ λίγο έλειψε το καλοκαίρι να κάνει deal μαζί της για τα μάτια του Λιάγιτς της Μπεσίκτας.

Η «χρυσή» τριάδα των super agents που φέρνουν παίκτες για τον ΠΑΟΚ!

Ζόρζε Μέντες, Πίνι Ζάχαβι και Φάλι Ραμαντάνι είναι ανάμεσα στους μεγαλύτερους ατζέντηδες του κόσμου κι έχουν άμεση και αποκλειστική σχεδόν συνεργασία με την Μπενφίκα.

Ο Μπότο είναι άριστος γνώστης του υλικού τους μετά τη δεκαετία στη Λισαβόνα κι επιπλέον διατηρεί άριστες σχέσεις με τα γραφεία και τους ανθρώπους τους.

Στις ατελείωτες λίστες παικτών τους βρίσκονται εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και ο ΠΑΟΚ αναμένεται να συνδεθεί άμεσα με ορισμένους από αυτούς στις μεταγραφικές περιόδους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζοσέ Μπότο: Μεταγραφές με «άρωμα» Ραμαντάνι – Οι super agents φέρνουν παίκτες για τον ΠΑΟΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.