ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό την πρόδωσε – Ο Γρηγόρης Λέων αποκαλύπτει

Αποκαλυπτικός ο Γρηγόρης Λέων για το στοιχείο που πρόδωσε την Ρούλα Πισπιρίγκου.
Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό την πρόδωσε – Ο Γρηγόρης Λέων αποκαλύπτει

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο, τη στιγμή που ο Γρηγόρης Λέων προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις λάθος κινήσεις της που την πρόδωσαν.

Μετά την εκταφή της μικρής Τζωρτζίνας και του tablet που είχε θαφτεί μαζί της αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις καθώς η συσκευή έχει ήδη οδηγηθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής όπου και θα γίνουν οι απαραίτητες έρευνες ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν μέσα σε αυτό στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Μέχρι τότε όμως ο γνωστός ιατροδικαστής έδωσε μια νέα διάσταση για το ποια ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν την Αστυνομία στο συμπέρασμα της ενοχής της μητέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το λάθος που την πρόδωσε

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γρηγόρης Λέων σε συνέντευξη του στο περιοδικό «ΟΚ», το γεγονός ότι οι δύο γονείς ήταν λαλίστατοι όλες αυτές τις ημέρες που προηγήθηκαν της σύλληψης μαρτυρούσε πως ο ένας από τους δύο ήταν ο δράστης.

Μάλιστα, μιλώντας ειδικότερα για την Ρούλα Πισπιρίγκου τόνισε πως οι ανακολουθίες στις δηλώσεις της για τους θανάτους των παιδιών της ήταν αποκαλυπτικές.

Όπως σημείωσε, όσο περισσότερο μιλούσε η μητέρα, τόσο πιο δύσκολη γινόταν η θέση της καθώς έλεγε κάποια πράγματα που δεν συνδέονταν με επιστημονικά δεδομένα.

Ακόμη πρόσθεσε πως υπήρχαν έντονες αντιφάσεις μεταξύ των όσων έλεγε και των στοιχείων που είχαν στα χέρια τους οι Αρχές και φυσικά το πιο καθοριστικό ήταν η κεταμίνη που εντοπίστηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.

Η μητέρα έλεγε πως ήταν η μόνη που ήταν δίπλα στα παιδιά της συνεχώς και με δεδομένο πως η κεταμίνη χρειάζεται ένα μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ 3-20 λεπτών για να δράσει μπορούμε εύκολα να καταλήξουμε στο ποιος είναι ο θύτης.

Τέλος, σημείωσε πως είναι πλέον θέμα χρόνου να αποδειχθεί πως πρόκειται για τρεις δολοφονίες, καθώς το να χάσεις το δεύτερο παιδί σου είναι σπάνιο φαινόμενο, το να χάσεις όμως και το τρίτο ακόμη και στατιστικά να το δει κανείς προκαλεί έντονο προβληματισμό.

https://youtu.be/zBB_cAUXcV8

Ειδήσεις σήμερα

Απίστευτο! Αγγούρια και μελιτζάνες στον Ερντογάν!

Αυτό απάντησε ο Μάρκος Σεφερλής στους επικριτές του για το «Super Mammy»

Αθλητικό παρασκήνιο: Τελειωμένος ο Καρλίτος – Ησυχία με το συμβόλαιο Βαλμπουενά – Ζόρια με Σάστρε στον ΠΑΟΚ

Στοίχημα: Δέκα παιχνίδια με πολύ υψηλές αποδόσεις για όλο το Σαββατοκύριακο!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό την πρόδωσε – Ο Γρηγόρης Λέων αποκαλύπτει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.