MEDIA

Άγρια κόντρα Βαρεμένου-Ψαριανού για τους Πουτινόφιλους

«Βγήκαν» τα μαχαίρια ανάμεσα σε Ψαριανό και Βαρεμένο.
Άγρια κόντρα Βαρεμένου-Ψαριανού για τους Πουτινόφιλους

Γιώργος Βαρεμένος: Βρέθηκε στο επίκεντρο όταν συνδύασε το 112 με το Αφγανιστάν, νομίζοντας ότι έχει χιούμορ! Γρηγόρης Ψαριανός: Αντίστοιχα, όταν απο το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ… συνεργάτης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης της ΝΔ.

Το πρωί της Πέμπτης (14/4) πάντως αμφότεροι συγκέντρωσαν τα… βλέμματα λόγω της άγριας κόντρας τους on air.

Ειδικότερα, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, αφορμή αποτέλεσε ο ισχυρισμός του Γιώργου Βαρεμένου ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός αποκάλεσε την Έλενα Ακρίτα «πουτινόσκυλο».

Η αντίδραση του δεύτερο ήταν άμεση λέγοντας «κ. Βαρεμένε γιατί δικαιώνετε το όνομά σας; Αυτά που λέτε είναι χοντρά ψεύδη. Πότε είπα εγώ την κ. Ακρίτα έτσι;» με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζει «έλεος» και «αυτό δεν είναι συζήτηση, είναι ντροπή».

«Ποτέ δεν έγραψα εγώ «Πουτινόσκυλο» για την Ακρίτα. Είναι γεμάτη η Ελλάδα «Πουτινόσκυλα», υπάρχει μεγάλη χρηματοδότηση στην Ελλάδα από τον Πούτιν και τα ρωσικά «Πουτινόσκυλα» και θα αποδειχθεί αυτό. Για την κ. Ακρίτα πού είναι αυτό που είπε ο κ. Βαρεμένος; Να μου το δείξει ο κ. Βαρεμένος που το έχω γράψει αυτό εγώ», είπε έξαλλος ο κ. Ψαριανός.

Δείτε το βίντεο με τον άγριο καυγά




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγρια κόντρα Βαρεμένου-Ψαριανού για τους Πουτινόφιλους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.