STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ιωνικός: Ο χορός των ανανεώσεων συνεχίζεται

Ο Ιωνικός συνεχίζει τις επαφές του με όσους θέλει να ανανεώσει.
Ιωνικός: Ο χορός των ανανεώσεων συνεχίζεται

Επίσημα ο Ιωνικός δεν έχει ανακοινώσει κάποια ανανέωση συνεργασίας. Ωστόσο, ο ένας μετά τον άλλον ουσιαστικά «κλείνουν». Στόχος να παραμείνει ο κορμός.

Ο Γιώργος Μύγας ήταν ο πρώτος που έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες. Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, όπως έχουμε ενημερώσει, είναι μία ανάσα από το «ναι», ενώ τυπικό θεωρείται το θέμα των Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Χοσέ Κάνιας. Σε αυτούς προσθέστε έναν ακόμη, τον Ντάλσιο.

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες σε 1-2 περιπτώσεις, αλλά από τη στιγμή που έχει επέλθει η συμφωνία στα βασικά, στη Νίκαια θεωρούν ότι όλοι οι προαναφερθέντες θα βρίσκονται και του χρόνου στο ρόστερ.

Ήταν στις άμεσες προτεραιότητες όλοι οι συγκεκριμένοι συν κάποιους ακόμη. Με τον Τουράμ το κλίμα στις αρχικές συζητήσεις ήταν αρκετά καλό, ενώ πιο δύσκολος έως τώρα έχει αποδειχτεί ο Άιας Άοσμαν. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως θα πειστεί και ο Σύριος στην πορεία.

Ο Ιωνικός θα κάνει συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές προκειμένου να παραμείνουν στο ρόστερ. Πιο σημαντική περίπτωση από όσες δεν έχουν αναφερθεί είναι ο Ρεϊνάλντο Λένις. Ο παίκτης έχει ενημερώσει πως θέλει να παραμείνει και το θέμα είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με τον εκπρόσωπό του στις διαπραγματεύσεις. Προς το παρόν οι συζητήσεις με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή δεν έχουν ξεκινήσει λόγω υποχρεώσεων του πρώτου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ionikos FC (@ionikosfcofficial)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωνικός: Ο χορός των ανανεώσεων συνεχίζεται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.