ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Αποκλειστικό – Ο διάλογος Λαόθ – Κρέσπο και η αλλαγή του Αούγκουστο!

Το... μήνυμα που πήρε ο Κρέσπο από τον Ισπανό ρέφερι και η άμεση αντίδραση του πάγκου του ΠΑΟΚ!
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Αποκλειστικό – Ο διάλογος Λαόθ – Κρέσπο και η αλλαγή του Αούγκουστο!

Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ: Ο Αουγκούστο έγινε αλλαγή λίγα λεπτά μετά το μαρκάρισμα στον Βιγιαφάνες!

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ο Ματέου Λαόθ αφού «έχασε» από νωρίς τους παίκτες του ΠΑΟΚ, για να τελειώσει ο τελικός χωρίς οριστική διακοπή, από ένα σημείο και μετά το… έριξε στη διαχείριση!

Ο Ισπανός ρέφερι που δεν ήταν αντάξιος του βιογραφικού του το βράδυ του Σαββάτου στον τελικο για το Κύπελλο Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, προσπάθησε με τα σφυρίγματα του να κάνει το λεγόμενο… balance, στο οποιο αναφέρονται πολλές φορές οι διαιτητές.

Με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε (αλλά ήταν) μέσω VAR, ο Λαόθ κράτησε στο παιχνίδι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έπρεπε να είχαν πάει νωρίτερα από τους υπόλοιπους στα αποδυτήρια.

Ο Αουγκούστο που είχε δει την κίτρινη κάρτα από το 9ο λεπτό, στο 49′ έκανε ένα μαρκάρισμα για (δεύτερη) κίτρινη στον Βιγιαφάνες. Ο Λαόθ καταλογίσε το φάουλ, αλλά η κάρτα έμεινε στο τσεπάκι του!




Απόφαση που εξόργισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που ζήτησαν και δικαίως την αποβολή του Ισπανού παίκτη του δικεφάλου του βορρά.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Αουγκούστο έφυγε από το χορτάρι. Ο Λουτσέσκου τον έκανε αλλαγή, βάζοντας στη θέση του τον Σβαμπ.
Αλλαγή που δεν έγινε τυχαία. Ο Αουγκούστο φλέρταρε με την αποβολή πολύ νωρίτερα. Ενώ και ο Λαόθ, σε ένα σύντομο διάλογο που είχε μέσα στο χορτάρι με τον Κρέσπο, του το ξεκαθάρισε. «Την επόμενη είναι έξω. Θα τον αποβάλλω».

Ο Κρέσπο βλέποντας και τη… διάθεση του Λαόθ που δεν θα έκανε άλλη υπομονή με τον βραζιλιάνο μέσο, γύρισε προς τον πάγκο, τους μετέφερε το… μήνυμα και αμέσως το τεχνικό τιμ ξεκίνησε τις διαδικασίες αντικατάστασης του!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Αποκλειστικό – Ο διάλογος Λαόθ – Κρέσπο και η αλλαγή του Αούγκουστο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!