ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Αυτή η όμορφη ξανθιά γυναίκα έγινε εχθρός του Πούτιν – Τη μισούνε όλοι

Αυτή είναι η όμορφη ξανθιά που έγινε εχθρός του Πούτιν στην Ρωσία
Ρωσία: Αυτή η όμορφη ξανθιά γυναίκα έγινε εχθρός του Πούτιν – Τη μισούνε όλοι

Η Marina Ovsyannikova εργάστηκε για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στη ρωσική κρατική τηλεόραση και ανέβηκε σε σημαντική θέση στην τεχνική ομάδα των κεντρικών ειδήσεων, η οποία θεωρείται το πιο σημαντικό πρόγραμμα του Channel One στην Ρωσία.

Η Ovsyannikova είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες δημοσιογράφους όμως το γεγονός πως είναι μισή από την Ρωσία και μισή από την Ουκρανία τη έκανε να πάρει την απόφαση να απομακρυνθεί μετά τα θλιβερά γεγονότα που έφερε ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο χώρες.

Αυτή όμως φαίνεται πως ήθελε να κάνει μια εντυπωσιακή έξοδο καθώς μπήκε στη ζωντανή εκπομπή όπου παρουσιάστηκε το κεντρικό πρόγραμμα ειδήσεων και άνοιξε ένα πανό με αντιπολεμικές φράσεις.

Πιο συγκεκριμένα: «Όχι στον πόλεμο. Σταματήστε αυτόν τον πόλεμο. Η μηχανή προπαγάνδας σου λέει ψέματα», απευθυνόμενος προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ρωσία: Αυτή η όμορφη ξανθιά γυναίκα έγινε εχθρός του Πούτιν - Τη μισούνε όλοι

Η κίνηση της αυτή όμως, εκτός από τον Ρώσο πρόεδρο δεν άρεσε ούτε στον λαό της χώρας που πλέον κατατάσσει την όμορφη ξανθιά γυναίκα στις πιο μισητές.

Η Ovsyannikova συνελήφθη μετά τη διαμαρτυρία της στη ζωντανή μετάδοση του Channel 1, πέρασε τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα και παραπέμφθηκε στο δικαστικό μέγαρο την επόμενη μέρα λόγω των πράξεων της.

Ρωσία: Αυτή η όμορφη ξανθιά γυναίκα έγινε εχθρός του Πούτιν - Τη μισούνε όλοι

Μάλιστα, ο διευθυντής των κεντρικών ειδήσεων του Channel One, καταδίκασε τα όσα έκανε η Ovsyannikova σε ζωντανή μετάδοση και ισχυρίστηκε ότι ήταν μια «Βρετανίδα κατάσκοπος που πρόδωσε τη χώρα της».

Σύμφωνα με την ίδια, φοβήθηκε πως θα βρεθεί στη φυλακή για 10 χρόνια για αυτή την πράξη της όμως τελικά της επιβλήθηκε πρόστιμο 30 χιλιάδων ρούβλια (7.708 TL) στο δικαστήριο.

Δείτε την κίνηση της Ovsyannikova που κατακρίθηκε στη Ρωσία:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρωσία: Αυτή η όμορφη ξανθιά γυναίκα έγινε εχθρός του Πούτιν – Τη μισούνε όλοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.