ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Αλλάζει σχεδόν όλη η ενδεκάδα και οι αποχωρήσεις δεν τελείωσαν

Εντελώς διαφορετικός θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα σε όλες τις γραμμές τη νέα σεζόν.
ΠΑΣ Γιάννινα: Αλλάζει σχεδόν όλη η ενδεκάδα και οι αποχωρήσεις δεν τελείωσαν

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, έχει πραγματοποιήσει αρκετές μεταγραφές έως τώρα και θα ακολουθήσουν και άλλες. Ταυτόχρονα οι αποχωρήσεις είναι πολλές και θα συνεχιστούν εκτός απροόπτου.

Σε πρώτη φάση την περσινή σεζόν ο Ηρακλής Μεταξάς σπάνια άλλαζε ενδεκάδα. Στο πρώτο μισό αυτή ήταν οι Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Γκαρντάφσκι, Περέα, Μιλιντσεάνου. Τον Γενάρη έφυγε ο τελευταίος και το κενό του καλύφθηκε με διάφορους τρόπους. Ο βασικότερος ήταν να προωθηθεί ο Ντομίνγκεθ και να παίξει δίπλα στον Καραχάλιο ο Στάνκο.

Πόσοι έχουν μείνει από όσους αναφέραμε; Εραμούσπε, Καραχάλιος και Περέα. Από αυτούς στους δύο πρώτους έχει γίνει προσπάθεια να επεκταθούν τα συμβόλαιά τους. Ο τρίτος θα φύγει εκτός απροόπτου. Έχει μπει στην τελική ευθεία η πώληση του Περέα. Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα ανανεώσει ο Ντομίνγκεθ. Σε διαφορετική περίπτωση η ενδεκάδα θα αλλάξει κατά τα 9/11. Με αστερίσκο, βέβαια, τον Κόντε, που βρισκόταν στο ρόστερ και πέρυσι, αλλά λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, δεν προσέφερε.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, που άλλαξε και προπονητή εκτός των άλλων, την επόμενη σεζόν θα είναι μία εντελώς άλλη ομάδα. Ο Πριόρ θα αντικαταστήσει τον Λοντίγκιν και ο Κιάκος τον Πίρσμαν. Δεν έχει βρεθεί ο διάδοχος του Σάλιακα, δεν έχει τελειώσει ακόμη του Σταυρόπουλου, που προοριζόταν για αντι-Κάργας, ενώ υπάρχουν και άλλα κενά. Παίκτες όπως οι Τσάβος και Σταματελόπουλος θα αποτελέσουν συμπληρωματικές επιλογές, ενώ οι Ροσέρο και Μπιλμπάο θα δώσουν λύσεις μεσοεπιθετικά. Η πώληση του Περέα κρίνει πολλά, όπως και το ποιος θα τον διαδεχτεί. Οι Ηπειρώτες αντιμετωπίζουν ως μεταγραφή και τον Κόντε και δεν έχουν άδικο.

Τέλος, υπήρξαν και άλλες σεζόν με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Η προηγούμενη αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Έφυγαν αρκετοί παίκτες κυρίως μεσοεπιθετικά. Ωστόσο, σπάνια βλέπεις τόσες προσθαφαιρέσεις όσες φέτος. Όχι μόνο για τα δεδομένα του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά γενικά των ομάδων της Super League 1.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Αλλάζει σχεδόν όλη η ενδεκάδα και οι αποχωρήσεις δεν τελείωσαν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.