ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Σίτι: Αυτό τον παικταρά απέρριψε

Η Παρί Σεν Ζερμέν χτύπησε την πόρτα της Μάντσεστερ Σίτι για να της προτείνει παίκτη και εισέπραξε αρνητική απάντηση.
Μάντσεστερ Σίτι: Αυτό τον παικταρά απέρριψε

Έχει μεγάλο πορτοφόλι η Μάντσεστερ Σίτι και αυτό είναι γνωστό. Ελάχιστες ομάδες θα μπορούσαν να σηκώσουν τη μεταγραφή του Νεϊμάρ. Κάπως έτσι σκέφτηκαν και στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Νάσερ Αλ – Κελαϊφί έδωσε εντολή για πώληση του Νεϊμάρ. Φαίνεται πως η πρώτη πόρτα που χτύπησαν οι πρωταθλητές Γαλλίας ήταν αυτή των πρωταθλητών Αγγλίας. Μόνο που δεν τη βρήκαν ανοιχτή.

Σύμφωνα με τη «L’ Equipe», λίγο καιρό πριν οι Παριζιάνοι επικοινώνησαν με τη Μάντσεστερ Σίτι. Εκεί πρότειναν τον Νεϊμάρ και εισέπραξαν αρνητική απάντηση. Ο Βραζιλιάνος σε λίγο καιρό γίνεται 31 ετών. Είναι εκτός της ηλικιακής ομάδας που απασχολεί τους «πολίτες». Επί Πεπ Γκουαρντιόλα το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που μπορούν κατά κύριο λόγο να εξελιχθούν και να προσφέρουν για αρκετά χρόνια.

Το οξύμωρο στη σχέση του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι πως πέρυσι υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2025. Έχει μπει και οψιόν επέκτασης για έναν χρόνο ακόμα. Μάλλον οι Παριζιάνοι το μετάνιωσαν. Τη σεζόν που μας πέρασε, άλλωστε, είχε 28 συμμετοχές με 13 γκολ και έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Τέλος, φουντώνουν οι φήμες για τους λόγους που έχει ραγίσει η σχέση ομάδας και παίκτη στην υπόθεση Νεϊμάρ. Από τη στιγμή που ανανέωσε ο Κιλιάν Εμπαπέ, πήρε και υπερεξουσίες. Έχουν ακουστεί πολλά για το ποιους θέλει για συμπαίκτες και ποιους όχι. Με τον Βραζιλιάνο οι σχέσεις τους δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και αυτό κάτι λέει.

 

Οι αθλητικές ειδήσεις τώρα

Ολυμπιακός: Ζόρια για τον εξτρέμ – Τρέχει για να δηλώσει τον παίκτη

Άρης: Ξέμεινε από στόπερ και έχει μπροστά του Ευρώπη – Τι ψάχνει ο Καρυπίδης

O Ομπράντοβιτς αποτελεί σιγουριά κι εγγύηση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάντσεστερ Σίτι: Αυτό τον παικταρά απέρριψε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.