ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Χάος! Ο Λουτσέσκου προτιμούσε Τσόλακ – Ο Μπότο τον Μπράντον Τόμας

Η διαφωνία ανάμεσα σε Λουτσέσκου και Μπότο για τη φυγή Τσόλακ και τον ερχομό Τόμας μοιάζει να είναι υπαρκτή.
ΠΑΟΚ: Χάος! Ο Λουτσέσκου προτιμούσε Τσόλακ – Ο Μπότο τον Μπράντον Τόμας

ΠΑΟΚ: Πολλά έχουν ακουστεί για τον Μπράντον Τόμας, το μέγα φιάσκο με τον Ισπανό αλλά και για το κατά πόσο τον ήθελε ο Ραζβάν Λουτσέσκου που μετά την Λέφσκι έχει πιάσει την σκούπα. Με άλλα λόγια, ο Ζοσέ Μπότο λέγεται πως τον «φόρτωσε» στον Ρουμάνο τεχνικό.

Ο τελευταίος φρόντισε να φουντώσει ακόμα περισσότερο τις φήμες όταν στο ματς με τη Λέφσκι Σόφιας, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ ήθελε επειγόντως γκολ, δεν το χρησιμοποίησε λεπτό.

Παρότι ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν ακίνδυνος, εντελώς. Ακόμα και στα προπονητικά διπλά, ο Κούτσιας έχει προβάδισμα, ή σχήματα χωρίς καθαρό φορ.

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου προτιμούσε Τσόλακ – Ο Μπότο τον Μπράντον Τόμας

Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Λουτσέσκου προτιμούσε να μείνει ο Τσόλακ αν δεν μπορούσε να έρθει ένας επιθετικός με τα χαρακτηριστικά που ήθελε και όχι αυτά του Τόμας. με τον Μπότο όμως να συνεχίζει το δικό του πλάνο.

Ο Τσόλακ παρεμπιπτόντως όταν έφυγε την πρώτη φορά από τον ΠΑΟΚ, οδήγησε την Μάλμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα, πάει να κάνει το ίδιο και με την Ρέιντζερς όπου σκόραρε και ήταν καθοριστικός στην ανατροπή με την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ.

Οι Σκοτσέζοι είναι στα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και το μισό εκατ. ευρώ bonus που προβλέπει η συμφωνία των δύο ομάδων για την πώληση του Κροάτη, πλησιάζει.

Από την άλλη, ο Μπότο πήρε ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά πρέπει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα για να μείνει.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Χάος! Ο Λουτσέσκου προτιμούσε Τσόλακ – Ο Μπότο τον Μπράντον Τόμας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.